Monteringsdetaljer

Våra monteringsdetaljer gör dragkroken smidig och säker. Snabb och enkel montering på bilen. Välj pålitliga detaljer för en trygg och bekväm resa.

Monteringsdetaljer till dragkrok - För en säker och smidig montering

Monteringsdetaljer till dragkrok är en viktig komponent för att säkerställa en korrekt och pålitlig montering av din dragkrok. Oavsett om du använder din dragkrok för att dra en släpvagn, transportera cyklar eller för andra ändamål, är det av yttersta vikt att monteringen är ordentligt genomförd. I den här kategorin hittar du ett brett utbud av monteringsdetaljer som inkluderar släpvagnsadaptrar, schackel och reservnycklar.

Släpvagnsadaptrar - Anpassa din dragkrok för olika släpvagnar

Släpvagnsadaptrar är oumbärliga för att anpassa din dragkrok till olika typer av släpvagnar. Oavsett om du behöver en adapter för att koppla din dragkrok till en mindre släpvagn eller för att anpassa den till en specifik släpvagnsmodell, kan du hitta rätt släpvagnsadaptrar här. Genom att använda en släpvagnsadapter kan du säkerställa en säker och stabil koppling mellan din dragkrok och släpvagnen.

Schackel - För en pålitlig och säker koppling

Schackel är en annan viktig del av monteringsdetaljerna till dragkrok. Schackel används för att säkra kopplingen mellan dragkroken och släpvagnen. Genom att använda högkvalitativa schackel kan du vara säker på att kopplingen är trygg och stabil, vilket är avgörande för att undvika olyckor och skador. Vi erbjuder ett brett utbud av schackel i olika storlekar och material för att passa olika typer av dragkrokar och släpvagnar.

Reservnycklar - Var alltid förberedd

Reservnycklar till dragkrok är en viktig del av monteringsdetaljerna. Att ha en reservnyckel till hands kan vara till stor hjälp om du skulle förlora eller skada din befintliga nyckel. Det kan vara mycket frustrerande att stå med en obrukbar dragkrok på grund av en förlorad nyckel, men genom att ha en reservnyckel tillgänglig kan du undvika denna situation. Vi erbjuder ett brett utbud av reservnycklar som passar olika typer av dragkrokar.

Varför välja våra monteringsdetaljer till dragkrok?

Hos oss hittar du ett omfattande utbud av monteringsdetaljer till dragkrok av hög kvalitet. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet för att säkerställa deras säkerhet och tillfredsställelse. Genom att välja våra monteringsdetaljer kan du vara säker på att din dragkrok får en pålitlig och säker montering, vilket är avgörande för att undvika olyckor och skador.

  • Vi erbjuder släpvagnsadaptrar i olika storlekar och modeller för att passa olika släpvagnar. Du kan enkelt hitta rätt adapter för just din dragkrok och släpvagn.
  • Våra schackel är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa en pålitlig och säker koppling mellan dragkrok och släpvagn.
  • Vi har ett stort utbud av reservnycklar som passar olika typer av dragkrokar, så att du alltid är förberedd om du skulle förlora eller skada din befintliga nyckel.

Genom att välja våra monteringsdetaljer till dragkrok kan du vara säker på en smidig och säker montering varje gång. Se till att kontrollera vårt sortiment och hitta de monteringsdetaljer som passar dina behov.

Fast dragkrok

Avtagbar dragkrok

Elsats dragkrok

Lösa delar

loader
Laddar...