Belysning

Ge din bil det ljus den förtjänar med vårt sortiment av belysning för bilen. Utforska våra kraftfulla LED-lampor för att förvandla dina körupplevelser till en magisk resa. Förhöj säkerheten och stilfaktorn med våra innovativa produkter som ger överlägsen synlighet och ett unikt utseende. Vare sig du föredrar en mer praktisk belysning eller vill skapa en atmosfär med färgade lampor, har vi det du behöver för att få din bil att bli en showstoppare på vägen. Upplev styrkan och effekten av vår belysning till bilen och låt din bil lysa upp både vägen och dina känslor.

Vanliga frågor

Bilbelysning

Letar du efter ny belysning till din bil? Välkommen, då har du kommit rätt! Här på mekster.se hittar du nämligen ett stort utbud av bilbelysning till bra priser från ledande tillverkare. Att ha fungerade belysning är väldigt viktigt och då särskilt när mörkret infaller. Det bidrar nämligen till ett viktigt samspel i trafiken, i form av att vi visar bland annat för andra trafikanter åt vilket håll vi ska svänga eller om vi bromsar in farten. Men bilbelysning är inte enbart bra för samspelet i trafiken det hjälper dig även att se när det är mörkt och dimmigt ute samt varnar andra trafikanter om du skulle stå längs vägen med hjälp av din bils varselbelysning.

Din bil har en mängd olika lampor och belysning

bilbelysning

För att du ska synas i alla riktningar och kunna signalera vart du ska så behöver din bil flera olika lampor och typer av belysning. Utöver själva belysning är din bil även utrustad med reflexer för att du ska synas bra från sidan. Några av de olika belysningstyperna som finns på din bil är:

  1. Strålkastare
  2. Baklyktor
  3. Blinkers
  4. Nummerskyltsbelysning
  5. Positionsljus
  6. Innerbelysning
Emellanåt går någon utav dessa lampor sönder och då är det viktigt att de byts ut. Gör det därför till en vana att kontrollera din bils belysning minst en gång i månaden för att säkerställa att allt ser bra ut.

Köp belysning till bil online

På mekster hittar du ett stort utbud av bilbelysning, men även extraljus och arbetsbelysning. När det kommer till "vanlig" bilbelysning som strålkastare och blinkers så är dessa bilanpassade vilket innebär att all belysning inte passar alla bilar. För att du ska hitta rätt belysning till din bil uppmanar vi dig därför att fylla i ditt registreringsnummer i regnr-boxen du finner på vår sida. Genom att göra det kommer endast den belysning som passar din bil att visas för dig, vilket gör valet mycket enklare. Skulle du ha några frågor gällande din bils belysning kan du alltid vända dig till vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta passande belysning till din bil.