10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Fälgrengöring

Ett par snygga och rena fälgar kan ge din bil ett riktigt lyft! Med fälgrengöring kan du skonsamt och effektivt avlägsna oönskad smuts från din bils fälgar och få de att skina som solen! Du hittar ett bra urval av fälgrengöring till ännu bättre priser här på mekster.se

Grid
sort-descending

Items 1-12 of 21

Vill du ha skinande rena fälgar? Köp då fälgrengöring! Fälgrengöring eller wheel cleaner som det också kallas är ett rengöringsmedel specifikt framtaget för att skonsamt och effektivt rengöra din bils fälgar. Eftersom att fälgar kan vara gjorda i olika material så kan de kräva olika rengöringsmedel. Kolla upp vilket material dina fälgar är gjorda så du vet vilken fälgrengöring du ska handla när det är dags att ge din bils fälgar ett litet lyft. Hos oss hittar du fälgrengöringsmedel för de allra flesta typer av fälgar.

Fälgrengöring för kromade fälgar

Kromade fälgar kan ibland kräva ett särskilt medel vid fälgtvätt. Använder man ett vanligt fälgrengöringsmedel på en kromad fälg så kan man dessvärre få tråkiga missfärgningar. Så om du har en kromad fälg bör du alltid dubbelkolla att det medlet du tänker använda fungerar för just kromade fälgar.

Vi säljer fälgrengöring från de kända varumärkena Meguiars, tershine, Turtlewax, Sonax, Autoglym och många fler.