Reservdelar

Vill du handla dina bildelar online till riktigt bra priser? Välkommen - då har du kommit rätt. Vi säljer högkvalitativa reservdelar från kända varumärken som Brembo, Bosch, ABS, Mahle Filter, Monroe och många fler som vi levererar direkt från vårt lager i Sverige. Vi tillhandahåller bilreservdelar till de allra flesta bilmodeller och hos oss är det dessutom väldigt enkelt att hitta passande delar till din bil. Tack vare vårt smarta regnr-sök är det enda du behöver göra att fylla i ditt registreringsnummer så plockar vi fram alla reservdelar som passar just din bil.

Stort utbud av högkvalitativa och billiga reservdelar hos mekster.se

För att din bil ska leva upp till sin fulla potential så krävs det att den fungerar som den ska. Detta innebär att det är viktigt att ta hand om sin bil och att se till så att dåliga och gamla reservdelar byts ut när de inte längre fungerar eller uppfyller dess funktion. Här på mekster.se hittar ett brett sortiment med bildelar och bilreservdelar som passar de flesta bilmodellerna till riktigt bra priser. Hos oss hittar du allt från kamremmar och avgassystem, till torkarblad och diverse pumpar! Oavsett om du kör Volvo, Saab, Volkswagen eller någon annan bilmodell så hittar du passande reservdelar till din bil här.

Hitta rätt bildelar till din bil

Det är enkelt att hitta reservdelar till bilen på vår hemsida. Det enda du egentligen behöver göra för att hitta passande bildelar till din bil är att skriva in ditt registreringsnummer i vårt regnr-sök. Då påbörjas en sökning i vårt system av den eller de reservdelar du letar efter. De bildelar som sedan presenteras har vi noga valt ut och de passar alla din bil. Ifrån detta steg är det bara att välja de reservdelar du tycker känns bäst, oavsett om det är de bra priset som lockar, kvalitén eller varumärket som du känner lite extra för. Du kan läsa mer om våra olika reservdelar under de olika kategorierna för att få ytterligare information och hjälp. Ifall du känner att du vill prata med någon av oss på mekster.se innan du handlar dina reservdelar online kan du alltid kontakta oss antingen via mejl, telefon eller chatt. Vi vill att alla kunder ska känna sig nöjda med deras köp och har därför lagt hög fokus på vår personliga service.

Billiga bildelar på nätet

Vi är glada över att kunna erbjuda bra priser på våra reservdelar till våra kunder. Att vi kan erbjuda reservdelar till ett så lågt pris beror främst på vår långa och nära relation med våra leverantörer. Detta har lett till att vi kunnat kapa flera led i distributionskedjan och därmed handla reservdelar direkt från tillverkarnas lager. Vi har även tillsammans med en av våra leverantörer tagit fram våra egna reservdelar som gjort att vi kan erbjuda dessa till riktigt bra priser. Våra egna bildelar finner du under tillverkaren mekster.

Eftersom vi inte heller har några fysiska butiker utan enbart ett stort lager i Karlstad har vi också genom detta lyckats hålla ner våra kostnader och kan därför erbjuda riktigt bra priser genom vår e-handelsbutik. Tack vare vårt robotlager kan vi också hålla ner personalkostnader och därmed också genom detta sänka priserna på våra bildelar.

Köpa reservdelar online

Att handla reservdelar på mekster.se är enkelt och du kan hitta passande reservdelar till din bil från TV-soffan. Genom att handla dina reservdelar på nätet sparar du både tid och pengar som du kan lägga på annat. Vi levererar dessutom alla våra paket till ditt närmsta ombud för att det ska bli så bekvämt och enkelt för dig som möjligt. Om du skulle råkat köpa fel bildel hos oss så står vi dessutom för returkostnaden.

Handla dina bildelar till förmånliga priser till alla dom vanliga bilmärkena i Sverige så som Volvo, Saab, Toyota, Volkswagen, Audi, BMW, Ford, Renault och många många fler!.

Bildelar på nätet

Varför köpa bildelar online?

Det finns flera bra anledningar att köpa dina bildelar online. Först och främst så är det ju bekvämt att kunna sitta hemma med en kopp kaffe och leta fram dom bildelarna du behöver i lugn och ro. Sedan kan du ju på ett enkelt sätt kolla upp exakt vilka bildelar som passar till just din bil med hjälp av ditt regnummer. Det tar faktiskt inte slut med saker att gotta sig i, du får nämligen ta del av vår prisgaranti om när du handlar bildelar på mekster.se. Vad innebär då vår prisgaranti? Enkelt förklarat så bygger det på att vi betalar mellanskillnaden om du hittar en bildel till ett bättre pris någon annanstans. Skulle dina bildelar inte passa, ja då erbjuder vi fria returer där du enkelt klistrar på en förifylld returfraktsedel. Smidigt va?

Varför handla bildelar online hos mekster.se?

  • Branschens enklaste prisgaranti?
  • Fria returer
  • Kolla regnummer och bildelar som passar
  • Lager i Sverige
  • Kundsupport i Sverige
  • Enkla, trygga och säkra betallösningar
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 200 000 kvalitetsprodukter i sortimentet
  • Certifierad Trygg E-handel