Första Hjälpen

Du vet aldrig när olyckan är framme! Se därför till att aldrig åka utan ett första hjälpen-kit i bilen. Med kittet kan du tvätta eller låga om ett sår och det är enkelt att fylla på om något skulle ta slut. Du hittar ditt första hjälpen-kit här på mekster.se till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Ring I lager
Emergency Travel Kit
-16%

Emergency Travel Kit

399 kr
Ca marknadspris: 475 kr
Du sparar: 76 kr
Till produkt
Beställningsvara
Räddningsfilt
-3%

Räddningsfilt

28 kr
Ca marknadspris: 29 kr
Du sparar: 1 kr
Till produkt
Autocore Beställningsvara
Förstahjälpenkudde
-5%

Förstahjälpenkudde

188 kr
Ca marknadspris: 198 kr
Du sparar: 10 kr
Till produkt
Autocore Beställningsvara
Brandfilt
-5%

Brandfilt

218 kr
Ca marknadspris: 229 kr
Du sparar: 11 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Smarta första hjälpen-kit att förvara i bilen

En första hjälpen väska är starkt tips på ett tillbehör som du bör ha inne i bilen. Med en första hjälpen väska i din bil kan du snabbt hjälpa den skadade med att lägga om eller tvätta ett sår. Första hjälpen kuddar innehåller bland annat plåster, sax, förband och kompressor, men detta kan variera mellan olika kit. Ifall något skulle saknas eller ta slut i din befintliga väska är det enkelt att fylla på med nytt. Väskan med första hjälpen tillbehör passar givetvis på fler platser än i bilen, den kan vara bra att ha med sig ut på utflykten likaväl som på cykelsemestern. Utöver första hjälpen-kit så hittar du dessutom räddningsfiltar som hjälper till att hålla värmen när det är kallt ute. Åk aldrig utan en första hjälpen kudden – köp den idag på mekster.se