10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

4-taktsolja

Ska du byta olja i din moped, motorcykelmotor, fyrhjuling, snöskoter etc? Vi har 4-taktsolja för att smörja ditt fordons olika komponenter. Det är viktigt att välja rätt beroende på vilken typ av fordon eller verktyg du byter olja i. Om du till exempel använder den i en moped rekommenderar vi vårt Mopet-sortiment som är särskilt utformat för detta ändamål. Om du istället behöver den till din motorcykelmotor rekommenderar vi vårt specifik MC-olja som har utvecklats med motorcyklar i åtanke. Vi har också specifika oljor för trädgårdsredskap som motorsågar och gräsklippare, så se till att kolla in alla oljor innan du fattar ditt beslut!

Fyrtaktsolja

Rätt val av olja till en fyrtaktsmotor kommer i stor utsträckning att bero på såväl ditt fordon som motorns egenheter. Men oavsett motor så är det ett faktum att oljan bidrar till att hålla motorn såväl smord som ren. Och att prioritera regelbundna byten med kvalitativ 4-taktsolja är ett enkelt sätt att säkerställa så lång livslängd som möjligt för din motor.  Vi har alltid ett stort antal fyrtaktsoljor för dig att välja mellan.

Olja för fyrtaktsmotorer

Att möjliggöra prisvärda oljebyten för din fyrtaktsmotor är vår främsta ambition. Därför hittar ni alltid ett stort antal specialiserade och universella 4-taktsoljor i vårt ständigt växande utbud. På så sätt strävar vi efter att kombinera kvalitet med riktigt hög prisvärdhet.

En av de främsta anledningarna till att en motor fortsätter att fungera är att oljan skyddar den från slitage. Därför hjälper fyrtaktsolja till att förhindra långvariga skador och ser till att din motor kommer att prestera optimalt även i framtiden. Har du särskilda önskemål gällande väldigt specifika oljor kan du alltid kontakta oss. Vi arbetar ständigt hårt för att säkerställa så att alla våra kunder får den sort 4-taktsolja som de behöver.

Använd en högkvalitativ fyrtaktsolja

Att kompromissa med olja för din 4-taktsmotor är sällan en bra idé. Dessa motorer är i särskilt behov av ändamålsenliga och långsiktigt gynnsamma oljor. Därför rekommenderas ofta en särskild fokus på regelbundna oljebyten, och att välja oljor vars egenskaper är både säsongsenliga och motsvarar den sorts användning och påfrestning som råder. Hos oss hittar ni ständigt oljor som alltid lever upp till höga förväntningar. Vi gör det enkelt för dig, oavsett om du vill ha en universellt lämplig 4-taktsmotor eller om du vill ha en väldigt specifik sort fyrtaktsolja.

fyrtaktsolja