Batteriladdare

Korta sträckor med mycket start och stopp gör att ditt bilbatteri har svårt att ladda ordentligt. Adderar du då även innerbelysning, en mobilladdare i cigarettuttaget samt torkarblad som kör för fullt blir de än er problematiskt för bilbatteriet att ladda. Känner du igen dig i beskrivningen ovan kan de därför vara smart att införskaffa en batteriladdare som hjälper dig att ladda bilbatteriet när det laddat ur. Här på mekster.se hittar du bilbatterier till riktigt bra priser från kända varumärken.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Bosch Skickas omgående
Batteriladdare 6/12V 3,8A C3 uppgrad. Bosch
-19%

Batteriladdare 6/12V 3,8A C3 uppgrad. Bo

649 kr
Ca marknadspris: 800 kr
Du sparar: 151 kr
Till produkt
Bosch Skickas omgående
Batteriladdare C1  12V Bosch
-18%

Batteriladdare C1 12V Bosch

449 kr
Ca marknadspris: 549 kr
Du sparar: 100 kr
Till produkt
CTEK Skickas omgående
Batteriladdare MXS 7.0 12V 7A CTEK
-15%

Batteriladdare MXS 7.0 12V 7A CTEK

1 399 kr
Ca marknadspris: 1 650 kr
Du sparar: 251 kr
Till produkt
CTEK Skickas omgående
Batteriladdare Multi MXS 3.8 12V 3,8A CTEK
-13%

Batteriladdare Multi MXS 3.8 12V 3,8A CT

849 kr
Ca marknadspris: 975 kr
Du sparar: 126 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Hjälp ditt urladdade batteri med en batteriladdare

batteriladdare

Laddar ditt bilbatteri ofta ur? Då kan de vara smart att investera i en batteriladdare. Här på mekster.se hittar du batteriladdare från kända varumärken till riktigt bra priser. Ett bilbatteri laddas på egen hand medan du kör bilen, men om du ofta kör kortare sträckor och utnyttjar mycket av bilens el som t.ex innerbelysning, cigarettuttaget för att ladda mobilen, vindrutetorkare m.m. så kan batteriet belastas mer än de kan hantera. Även kyla kan påverka ditt bilbatteri negativt och göra det svårare för bilbatteriet att ladda. Bilbatteriet kan därmed ha svårt att laddas per egen maskin och det är då en batteriladdare kan komma väl till hands. En batteriladdare hjälper ett urladdat batteri att återfå sin kapacitet. Så känner du gen dig i beskrivningen ovan kan en batteriladdare helt klart vara en lösning när bilen inte startar.

Här på mekster.se kan du beställa batteriladdare med hög kvalitet till riktigt bra priser och få levererat hem till dig eller närmsta postombud. Vi säljer batteriladdare från kända varumärken som Benton, Bosch, Ctek och Ring.