10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Vätska och Fett

Få bilen i toppskick med vårt sortiment av högkvalitativa vätskor och fett. Skydda och förläng motorlivslängden samtidigt som bränsleförbrukningen optimeras. Upptäck våra hållbara syntetiska oljor och olika vätskor och additiv.

Ta hand om din bil med vätska och fett

För att din bil och motor ska må bra behöver den olja, fett och rätt vätskor. Smörjmedlen ser till att motorn presterar som den ska, att utsläppen ligger inom rätt gränsvärden och att bränsleförbrukningen inte är högre än den ska. Med rätt motorolja så ökar motorns livslängd och bidrar därmed till ett bättre andrahandsvärde på bilen. De flesta oljor är idag syntetiska och dessa har flera fördelar jämfört med de traditionella mineraliska oljorna, längre hållbarhet och ett bättre skydd till motorn är två viktiga egenskaper.

mekster.se erbjuder ett brett kvalitetssortiment av motoroljor och oljor. Vi har allt ifrån motorolja till växellådsolja. Vi har även ett stort sortiment av vätskor och fett, bland vätskorna hittar du bland annat bromsvätska, kylarvätska och additiv till dieselpartikelfilter.

Välkommen till mekster.se!