Bromsrengöring

Hela och rena bromsar prestera bättre, och rena bromsar får du med hjälp av bromsrengöring. Bromsrengöring bör du använda när du byter bromsok, bromsbelägg eller bromsskivor för att undvika att gammalt smuts fäster sig på de nya delarna. Här på mekster.se hittar du prisvärd bromsrengöring från ledande tillverkare.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
A.B.S. I lager
Bromsrengöring ABS
-45%

Bromsrengöring ABS

38 kr
Ca marknadspris: 69 kr
Du sparar: 31 kr
Blue starBlue star Blue starBlue star Blue starBlue star Blue starBlue star
Till produkt
STERMANN Beställningsvara
Spray
-1%

Spray

108 kr
Ca marknadspris: 109 kr
Du sparar: 1 kr
Till produkt
HOLTS Beställningsvara
HELLA Beställningsvara
Bromsrengöring Koppling
-32%

Bromsrengöring Koppling

80 kr
Ca marknadspris: 118 kr
Du sparar: 38 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Gör rent bromsarna med bromsrengöring

Rena bromsar presterar bättre! Även fast bromsarna ligger relativt skyddade utsätts de för mycket yttre påfrestningar i form av smuts och slitage. Att rengöra bromsarna är en procedur som kan ta lite tid men som verkligen ger resultat. Och en bra bromsrengöring underlättar arbetet. Bromstvätt tar bort fett, olja och smuts på bromssystemet. Rengöringen funkar bra på både nya och gamla bromsar men borde verkligen användas vid byte av bromsok, bromsskivor och bromsbelägg för att undvika att gammal smuts från övriga systemet sätter sig på de nya delarna.

Gör din bil en tjänst, köp bromsrengöring på mekster.se. Vi säljer bromsrengöring från de ledande tillverkarna A.B.S. och Holts.