10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Avtagbar dragkrok

Här hittar du alla våra avtagbara dragkrokar! Skriv in reg-nummer för att få fram de som passar din bil. Perfekta valet för den som vill ha möjligheten att kunna använda sig av dragkrokens alla funktioner men samtidigt tycker det är fult och onödigt när den inte används, vi vet!

En avtagbar dragkrok kan även vara dyrare men man får en mer smidig och portabel lösning som ger flera möjligheter och val. Enkelt att avlägsna från bilen, enkel att montera på bilen – inga verktyg är nödvändiga när din dragkrok är monterad.

Vanliga frågor

Avtagbar dragkrok för släp och husvagn

Vill du ha en smidig lösning på att transportera otympliga saker med din bil? Såklart är släp den bästa lösningen. Men för att kunna använda ett släp så behövs de en dragkrok. Här på mekster.se hittar du alla former av avtagbara dragkrokar. En delbar dragkrok är alltid bra att ha i sin bil. Du sätter på den enkelt när du ska använda den och tar av dragkroken när du är klar. Även om den fasta dragkroken är den mest ”populära” dragkroken så finns de vissa fördelar med en avtagbar dragkrok. En avtagbar dragkrok är inte i vägen när du ska packa in saker i bagageutrymmet och du riskerar inte att dina byxor blir smutsiga. En avtagbar dragkrok är inte heller ett störningsmoment när du backar om din bil är utrustad med PDC funktionalitet. En avtagbar dragkrok är också snyggare på din bil eftersom att du kan ta bort den när den inte används.

Hitta rätt delbara dragkrok till din bil

Har du bestämt dig för att du föredrar den avtagbara dragkroken framför den fasta dragkroken? Här på mekster.se hittar du mängder av delbara dragkrokar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. För att hitta en passande delbar dragkrok bil behöver du endast skriva in ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta får du reda på om det passar bäst med exempelvis en vertikalt avtagbar dragkrok eller en horisontellt avtagbar dragkrok. Sen är det bara att välja den dragkrok du gillar mest. Lycka till!

Här på mekster.se hittar du avtagbara dragkrokar från den kända tillverkaren Monoflex.