LED-rampspaket

Att köpa våra kompletta LED-rampspaket är ungefär som att köpa en matkasse, fast billigt! Istället för att du själva ska plocka ihop kablage och hållare som lämpar sig väl med LED-rampen så har vi redan gjort det jobbet åt dig, när man köper ett färdigt paket får man alltid samma eller bättre pris än om man plockar ihop delar var för sig. Ett utmärkt val för de flesta med andra ord!

Vi erbjuder extremt populära LED-ramper till riktigt grymma priser från Strands, OSRAM, Swedstuff och många fler! Utbudet är brett med LED-ramper i alla prisklasser så att du som kund ska kunna välja och vraka oavsett vilken plånboksstorlek du har. Det finns även en simpel gör det själv-guide så att du på nolltid ska kunna montera din LED-ramp på bilen.

Vanliga frågor

Led-ramp är en utomordentligt bra produkt för dig som ofta kör på mörka landsvägar, det gör dig generellt säkrare om du ofta färdas med bilen under de mörka timmarkan & kör mycket bil på vintern. Om du ofta kör på vägar som inte är upplysta så är det en led ramp ett väldigt bra komplement att investera i.

LED ramp eller extraljus?

Det finns många fördelar med led ramper som konkurrerar extraljusen på ett fenomenalt sätt.

  • Längre livslängd (upp emot 30 000 timmar)
  • Robusta och vibrationståliga
  • Direkt start med full prestanda
  • Annan typ av utseende – stilrent och slimmat
  • Mer ljus för mindre peng
  • Drar mindre energi än halogen & xenon
  • Slipp extern ballast
  • Kan monteras i grillen vilket resulterar i mindre luftmotstånd som i sin tur ger lägre bränsleförbrukning samt ett mer diskret utseende

Flera monteringsalternativ

Du kan montera led rampen på många olika sätt och många olika fordon. Många tror att led ramper bara används på bilar men efterfrågan är mycket stor hos lastbilschaufförer och maskinutföranden vilket är minst nödvändigt med tanke på de tunga och mörka arbetsmiljöerna

Vilken led ramp är bäst?

Bra fråga! Det går riktigt inte att svara på, detta beror på vilken personlig preferens du har och hur du kommer att använda led rampen. Rigid är en av de största tillverkarna och har tagit stor yta på marknaden vilken gör de till en av de bästa inom området. Lite dyrare produkter men då vet du vad du får - ett riktigt kraftpaket. Detta betyder inte att allt annat är strunt. Strands är också en av de största, en svensk extrabelysnings-tillverkare som har vart med länge och jobbar kontinuerligt med att ligga i framkant med LED-tekniken. Strands är kända för att ge valuta för pengarna, en favorit bland folket, mycket ljus för pengarna och passar alla plånböcker

Som sagt, personlig preferens är också ett värde i ekvationen. Något som kan vara bara att ha koll på är olika ljusbilder. Det finns i regel tre olika ljusbilder, och de ger tre olika typer av ljus i form av densitet, spridning och miljö. Fjärr även känt som bred eller flood, ger ett ljus som är jämförbart med helljusen på din bil fast längre och bredare. Den andra ljusbilden är pencil eller spot, här får du en lång och smal ljusbild, Om du är ute efter en längre ljusstråle så är spot för dig. Den sista är Kombo, det är en kombination av de tidigare nämnda, en ljusbild som är lite bredare en de flesta. Det finns även böjda ramper (curved). Ljusrampen är då böjd för att ljuset ska skjutas ut till sidan av vägen och även passa bättre rent utseendemässigt på bilar som har en böjd framdel

Är de dyraste ramperna alltid bäst? Nej, riktigt så enkelt är det inte. Varje LED-ramp har en egen ljuskaraktär i form av både spridning, längd och färgtemperatur. Är då en bredare ljusbild bättre än en lång ljusbild? Det är ju givetvis en personlig preferens som man får avgöra själv, det finns även billiga ljusramper som ger ifrån sig riktigt mycket ljus, men och andra sidan är kanske inte ljusbilden helt bekväm. En bra tumregel brukar kunna vara att en dyrare LED-ramp har högre byggkvalitet och en jämnare och finare ljusbild. Du får helt hitta den bästa LED-rampen helt utifrån dina egna preferenser.

Kompletta ljusrampspaket

Vill du ha en LED-ramp och alla monteringsprodukter som behövs där till och så snabbt som möjligt? Vad bra, du är på helt rätt ställe! För att kunna använda en LED-bar till bilen kommer du att behöva två obligatoriska saker utöver själva LED-rampen; En kabelsats som du kopplar från bilbatteriet till LED-rampen och en hållare för att den ska kunna fästas på bilen. Hur vet jag vilken kabelssats och hållare som passar till LED-rampen? Det är inget du behöver bekymra dig över, det är därför vi har byggt paket där du får med allt du behöver vilket gör att du kommer spara tid och få en kvalitativ samt enkel montering. För att göra valet ännu enklare har vi dessutom tagit fram en belysningsguide som hjälper dig att hitta en passande LED-bar till din bil baserat på din bils storlek, vart du kör och vilken design du föredrar. Bland våra belysningspaket finns det något för alla bilar och plånböcker. Det kan vara lite svårt att montera en LED-ramp om man aldrig gjort det förut men något den händige absolut klarar av. Vi har dessutom en gör det själv-guide som guidar dig genom hela monteringsprocessen. Ifall du fortfarande känner dig osäker rekommenderar vi att du kontaktar närmsta verkstad.

Bilstorlek - LED-rampsstorlek - Plånboksstorlek

Det spela ingen roll om du har en stor eller liten bil, du kan fästa en LED-ramp oavsett vilken modell du har. Dock finns det självklart aspekter som begränsar möjligheterna, liten bil kan såklart inte montera en lång led-ramp längs framsidan av bilen, men vi har kortare led-ramper för små bilar som passar. När det kommer till plånbok och budget så har vi något som passar alla. Extremt prisvärda LED-bars som verkligen ger valuta för pengarna, eller snarare mycket ljus för pengarna! En LED-bar för under 1000 kr, ja du, det är inte så mycket att bråka om!

Skräddarsydd LED-ramp

För att välja den LED-rampen som passar just dig har vi skapat en belysningsguide som vägleder till en så skräddarsydd LED-bar som det bara går. Genom guiden kommer du bara behöva besvara fyra frågor som gör att produkten kommer spegla dina preferenser så bra som möjligt. Om du fortfarande behöver hjälp angående valet av LED-barkit så kan du självklart fråga vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt LED-rampskit till din bil.

Vad är en extraljusramp?

En extraljusramp är egentligen precis samma sak som en LED ramp, det är egentligen bara ett annat ord som ofta kan förekomma för LED-ramper.