Batterikabelskor

Huvudsyftet med en batteripolsko är dels att förhindra att kabeln lossnar från batteripolen, men även för att säkerställa långsiktigt god och pålitlig strömöverföring. Det finns olika typer av batterikabelskor som gör olika alternativ lämpade för såväl allmänt bruk som användning i särskilt krävande miljöer.

Batterikabelskor och batteripolskor

Att ha pålitliga och kvalitativa kabelskor är ett måste för att ha bra kontakt med batteriet. Vi har ett stort antal lämpliga och prisvärda alternativ som är beständiga och tål höga nivåer av slitage. Ett givet sätt att få ut det mesta av sitt batteri och vara säker på att maximera funktionaliteten.

I vårt ständigt växande utbud av kvalitativa biltillbehör hittar ni även ett stort antal batterikabelskor i både positivt- och negativt polutförande. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt att välja rätt bultstorlek och kabelarea för att passa befintliga kablar. I många fall kan ett byte av batterikabelskor säkerställa bättre och mer pålitlig strömöverföring, och även ge nytt liv till gamla kablar. 

Kvalitativa batteripolskor

En viktig aspekt av denna sorts kabelskor är att de behöver hantera den ofta slitsamma och krävande miljö som faktiskt råder kring batterier. Det kan handla om att hantera allt ifrån olja till syra och påtagliga nivåer av oxidering. Vi har ett stort antal olika kabelskor som hjälper dig att välta rätt sko utifrån dina specifika behov.