Arbetsbelysning

När man mekar med bilen eller pysslar i garaget behövs det bra belysning och med bra arbetsbelysning ser du vad du gör! Här hittar du arbetsbelysning i olika storlekar, med olika ljusstyrkor, från kända tillverkare.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
Strands skickas omgående
Strands skickas omgående
Swedstuff skickas omgående

SWEDSTUFF Arbetslampa LED Kvadrat.

159 kr
Ord. pris : 220 kr
Du sparar: 61 kr
Till produkt
Swedstuff skickas omgående

Arbetslampa LED rektangulär 18W

229 kr
Ord. pris : 299 kr
Du sparar: 70 kr
Till produkt
Strands skickas omgående
Scangrip skickas omgående

MAG 3

656 kr
Ca marknadspris: 691 kr
Du sparar: 35 kr
Till produkt
Scangrip 3-6 dagar

MAG

551 kr
Ca marknadspris: 580 kr
Du sparar: 29 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Se bättre när du mekar med arbetsbelysning

arbetsbelysning

Mörkt i garaget? Här hittar du arbetsbelysning till de stunder då lamporna i garaget inte är tillräckliga. Kanske då du ska lacka eller polera bilen eller bara ta hand om den lite extra. Arbetsbelysningen kan vara en uppladdningsbar ficklampa, lampor du hakar fast på en krok, en pannlampa eller någon annan provisorisk belysning. Du kan enkelt förvandla en mörk plats till en ljus och trevlig arbetsyta.

Att arbeta med verktyg på mörka platser är inget att rekommendera, det är inte alltid lätt att se var man placerar fingrar och tår. Chansa inte, i en sådan situation så skulle en LED-arbetslampa sätta lite ljus i tillvaron. Med arbetslamporna du hittar här kan du enkelt rikta ljuset dit du vill och lysa upp din arbetsyta för att säkerställa ett bra resultat. Med en arbetslampa kan du fokusera på din uppgift och behöver inte fundera över hur du ska placera dig för att se vad du gör.

Vi säljer arbetslampor med olika lampmått, styrkor och diodtyper från varumärkena Bosch, Hella, Herth+Buss Elparts, Scangrip, Strands, Swedstuff.