10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Specialolja

Du behöver hålla din utrustning igång, men vet inte vilken olja du ska använda. Det kan vara svårt att hålla reda på alla olika oljor och smörjmedel som finns på marknaden. Var och en har sin egen unika uppsättning för unika utföranden. Vi erbjuder ett brett utbud av oljor och smörjmedel för alla typer av utrustning. Oavsett om du letar efter en olja för pneumatiska verktyg eller traktorolja har vi allt du behöver.

Specialolja för olika ändamål

När det gäller underhåll och smörjning av olika maskiner och mekanismer är rätt olja av stor betydelse. För olika ändamål finns det specialoljor som är speciellt framtagen för att möta de särskilda kraven och prestandaförväntningar som dessa applikationer har.

Pneumatisk olja

Pneumatiska verktyg används ofta inom industrin för att driva rörelser och utföra olika typer av arbeten. För att dessa verktyg ska fungera korrekt och ha lång livslängd är det viktigt att använda rätt typ av pneumatisk olja. Pneumatisk olja är utvecklad för att ha specifika smörjegenskaper och viskositetsnivåer som är anpassade för pneumatiska system. Den bidrar till att minska friktionen mellan rörliga delar, samtidigt som den skyddar mot rost och korrosion.

Traktorolja

Traktorer används inom jordbruket och andra arbetsområden där de ställs inför tuffa förhållanden och höga belastningar. För att hålla en traktor i gott skick och säkerställa dess prestanda är det avgörande att använda rätt traktorolja. Traktoroljor är specialutformade för att klara av höga temperaturer, tunga belastningar och stora mängder start och stopp. De bidrar till att minska slitage och förlänga maskinernas livslängd.

Domkraftsolja

Domkrafter används för att lyfta och sänka fordon vid olika typer av underhåll och reparationer. För att en domkraft ska fungera smidigt och säkert är det viktigt att använda rätt typ av domkraftsolja. Domkraftsolja har speciella viskositetsnivåer och smörjegenskaper som gör det möjligt för domkrafter att arbeta under högt tryck och med minimal friktion. Det hjälper till att förebygga slitage och säkerställa korrekt funktion.

Kategorin specialolja inkluderar olika typer av oljor som är speciellt utvecklade för att möta de särskilda kraven hos olika maskiner och mekanismer. Pneumatisk olja, traktorolja och domkraftsolja är några exempel på specialoljor som är oumbärliga för deras respektive applikationer. Genom att använda rätt typ av specialolja kan man säkerställa optimal prestanda och förlänga livslängden på utrustningen. För att hitta rätt specialolja för dina behov, besök mekster.se där du hittar ett brett sortiment av specialoljor och andra fordonsrelaterade produkter.