10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Däckförvaring

Smarta och praktiska lösningar för enkel däckförvaring - med däckpåsar, däckställ, däcksäckar och däcktrallor kan du enkelt att skydda, organisera och transportera dina däck. Slipp krånglet med stapling, smutsiga däck och rörigt utrymme. Högkvalitativa däckförvaringsprodukter för att du ska få dina däck i ordning redan idag, vi är här för att underlätta för dig!

Förvara dina bildäck på rätt sätt

Trött på att stapla däck i hörn av din garage eller källare? Vi har den perfekta lösningen för dig! Med vårt sortiment av högkvalitativa däckförvaringsprodukter kan du enkelt och säkert förvara dina däck året runt.

Däckpåsar

Skydda dina däck från damm, smuts och väderförhållanden med våra slitstarka däckpåsar. Tillverkade av hållbart material, ger de dina däck ett extra skyddslager samtidigt som de hjälper till att hålla ditt utrymme organiserat.

Däckställ

Slipp problemet med att stapla dina däck på varandra. Våra praktiska däckställ är speciellt utformade för att hålla dina däck stabila och i bästa skick under förvaring. Du kan enkelt stapla flera däckställ på varandra för att spara utrymme och skapa en effektiv förvaringslösning.

Däcksäckar

Perfekt för dig som behöver transportera eller förvara däck på ett smidigt sätt. Våra däcksäckar är utrustade med starka handtag och skyddande material för att göra hanteringen av däck enkel och säker. Glöm besväret med att släpa på smutsiga däck - våra däcksäckar gör det till en lek!

Däcktralla

Gör däckförvaringen ännu smidigare med våra praktiska däcktrallor. Med hjälp av en däcktralla kan du enkelt förflytta dina däck från garage till bil och vice versa utan att anstränga dig. Våra däcktrallor är robusta och ergonomiskt utformade för att göra däckhanteringen bekväm och problemfri.

Sluta slösa tid och utrymme på ineffektiv däckförvaring! Utrusta dig med högkvalitativa däckförvaringsprodukter och få ordning och reda på dina däck. Beställ idag och och börja förvara dina däck på rätt sätt