Slipning

Om du vill lacka om din bil är det viktigt att du är noggrann med grundarbetet för att få ett fint slutresultat. Innan du börjar med själva lackeringen måste du därför först slipa lacken för att få bort repor och annan typ av smuts. Här hittar du därför slipprodukter som hjälper dig med förarbetet till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Tillverkare
Kategori
Filter
Mirka Skickas omgående
Mirlon total slipduk
-16% T.o.m. 31/12 Kampanj

Mirlon total slipduk

49 kr
Ca marknadspris: 58 kr
Du sparar: 9 kr
Till produkt
Mirka Skickas omgående
Mirlon total slipduk
-16% T.o.m. 31/12 Kampanj

Mirlon total slipduk

49 kr
Ca marknadspris: 58 kr
Du sparar: 9 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Köp slipningsprodukter till bra pris online!

Om du vill lacka om din bil måste du först slipa lacken. Detta gör du för att få bort alla små repor, smuts och silikoner som kan hindra den nya färgen från att fästa. Även om detta kanske är ett av de tråkigaste arbeten man kan utföra på bilen så är det de som sätter grunden för slutresultatet. Utan ett bra för arbete kommer de slutgiltiga resultatet inte bli de du önskat. Eftersom detta är ett ganska så krävande arbete är de enklast av att ta hjälp av en slipmaskin när det är dags att slipa lacken och det är därför du främst hittar sandpapper för just slipmaskiner här hos oss. Vi säljer även slipdukar och lamellslipstift.

Köp slipningsprodukter till bil till riktigt bra priser frän kända varumärken som Motip och Mirka hos mekster.se