Varningsljus

Orangea varningsljus används av allmänna fordon för att synas och varna andra trafikanter vid t.ex bärgning, vägarbeten eller för att uppmärksamma ett brett fordon på vägen. Här hittar du framförallt roterande varningsljus men med olika monteringsmöjligheter.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Swedstuff Beställningsvara
Blixtljus PUCKEN 100h med ficklampa
-16%

Blixtljus PUCKEN 100h med ficklampa

108 kr
Ca marknadspris: 129 kr
Du sparar: 21 kr
Till produkt
Strands Beställningsvara

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Flera varianter av varningsljus

varningsljus

Här hittar du ett brett utbud av varningsljus med hög kvalitet till allmänna motorfordon. Varningsljus till allmänna fordon är i normalfallet orangea medan ett utryckningsfordon som t.ex en polisbil brukar ha blåa varningsljus. Dessa allmänna varningsljus används för att varna och uppmärksamma andra trafikanter, främst vid vägarbeten, bärgning eller för att uppmärksamma ett brett fordon. Du kan även ha användning av ett varningsljus när din bil blir ståendes längs en vägren och dina varningsblinkers inte är tillräckliga för att varna andra trafikanter om ett stående fordon längs vägen.

Olika typer av varningsljus

Det finns olika typer av varningsljus men det du framförallt hittar här hos oss är roterande LED-ljus, men även blixtljus. De LED-roterande varningsljusen har däremot olika form av montering. En del fästs direkt på taket, andra har stångmontage och en del kan du koppla in direkt i cigarettuttaget och placera utanpå bilen.

Vi säljer varningsljus från de kända varumärkena Strands och Swedstuff.