Matlådevärmare

Befinner du dig ofta på vift? Jobbar du på oregelbundna platser? Tänk om du kunde äta en rykande het hemlagad och färsk matlåda oavsett vart du befinner dig? Nu kan du göra det med våra matlådevärmare!

sort-descending

Items 1-12 of 14

Befinner du dig som många andra på resande fot med oregelbundna arbetsplatser? Har du fått äta alldeles för många kalla matlådor eller behöver du ta dig från din arbetsplats för att då i dig mat? Med en matlådevärmare (även kallad matdosärmare) som du kopplar in i i cigarettuttaget 12V eller 24V så är dina kalla makaroner ett minne blott.

En matvärmare för matdosar är bilens motsvarighet till hemmets micro eller ugn, men skillnaden är att den går på 12-24 volt. Vissa kallar det matugn för bil och andra kallar det för matlådevärmare.

Hos oss hittar du matlådevärmare till lastbil (24V) och bil (12V) i olika utföranden, antingen väljer man en i glasfiberarmed temoplast, denna lämpar sig bäst för att bygga in i bilen, luckan är också lite känsligare än exempelvis våra varianter som är helt i rostfri plåt, dessa är anpassade för att flyttas mellan fordon eller stå på golvet, de är väldigt tåliga och lämpar sig utmärkt för exempelvis hantverkare.

Varför använder man då inte bara en mikrovågsugn med 12V till bilen istället för en matlådevärmare? Jo för det första så drar ofta en mikrovågsugn alldeles för mycket ström, ofta finns det också rörliga delar i dem som inte lämpar sig i fordon och sist men inte minst så är de ju oftast anpassade för 240 volt.

Vi har hört historier där folk använt växelriktare för komma förbi detta och koppla in en mikrovågsugn i bilen, många gånger hör de av sig och önskar att de valde att köpa en matlådevärmare från början.