Våtdammsugare och torrdammsugare

När du ska rengöra bilen invändigt så behöver du i de allra flest fall dammsuga. En vanlig dammsugare lämpar sig inte like bra som en grovdammsugare eftersom en vanlig dammsugare är känslig mot fukt och större smuts som grus eller stenar. De fixar däremot en grovdammsugare i ett nafs! Här på mekster.se hittar du riktigt fina grovdammsugare till ännu bättre priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Nilfisk ALTO Beställningsvara
Nilfisk Beställningsvara
Grovdammsugare Nilfisk Aero 21-01 PC
-7%

Grovdammsugare Nilfisk Aero 21-01 PC

2 629 kr
Ca marknadspris: 2 835 kr
Du sparar: 206 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Köp grovdammsugare online

Här hittar du våtdammsugare och torrdammsugare, (eller grovdammsugare som de ofta kallas) av hög kvalitet till riktigt bra priser. Vi har valt ut grovdammsugare som är robustare än de vanliga dammsugarna du kan hitta i mattaffären. Varför vi har valt ut dessa dammsugare är för att dom klarar av att rengöra i ett garage eller verkstadsmiljö. Dessa lämpar sig även mycket bra till bilen. I bilen kommer det ofta vatten och fukt men även större gruskorn som inte lämpar sig för en vanlig dammsugare. Med våra grovdammsugare behöver du inte oroa dig, de tar upp såväl fukt som grus.

Hos mekster.se hittar du grovdammsugare från den ledande tillverkaren Nilfisk.