Skruvstycke och klämmor

Är du på jakt efter ett skruvstäd till ditt garage? Då kan du sluta leta! Här på mekster.se hittar du skruvstäd och skruvstycken från kända varumärken till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
Irwin skickas omgående

Skruvstäd

880 kr
Ca marknadspris: 999 kr
Du sparar: 119 kr
Till produkt
Irwin skickas omgående
Kamasa Tools 2-4 dagar

Skruvstycke av gjutjärn 125 mm

2 211 kr
Ca marknadspris: 2 315 kr
Du sparar: 104 kr
Till produkt
Kamasa Tools 2-4 dagar

Skruvstycke av gjutjärn 150 mm

3 083 kr
Ca marknadspris: 3 220 kr
Du sparar: 137 kr
Till produkt
Kamasa Tools 2-4 dagar

Skruvstycke av gjutjärn 200 mm

4 233 kr
Ca marknadspris: 4 431 kr
Du sparar: 198 kr
Till produkt
Irwin 3-6 dagar
3-6 dagar
3-6 dagar
Irwin 3-6 dagar

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Skruvstäd och skruvstycken från kända tillverkare

Skruvstycke, även kallat skruvstäd är ett ord som funnits i över 300 år, Även idag 300 år senare är skruvstäd ett mycket uppskattad verktyg inom många yrkesgrupper. Den vanligaste sortens skruvstycke är det man fäster i en bänkskiva, dessa kan du hitta i de flesta garage, verkstäder och hobbyrum. Ett skruvstäd som man fäster i en bänk gör att man enkelt kan bearbeta arbetsstycket.

Tving är ett låsbart verktyg som används för att tvinga ihop olika arbetsstycken eller vid fixering av ett arbetsstycke. Tidigare var tvingar ofta tillverkade helt i trä, idag är tvingar ofta tillverkade i stål,plast eller en kombination med en stålskena och käftar i plast. Det finns även tvingar idag som kallas snabbtving och gör att man kan flytta käftarna på stålskenan i stora rörelser med hjälp av ett knapptryck, dessa tvingar möjliggör även att man kan använda tvingen med en hand.

Här på mekster.se hittar du skruvstäd och skruvstycken till riktigt bra priser från kända varumärken som Irwin, Kamasa Tools, King och Probuilder.