Skruvstycke och skruvstäd

Är du på jakt efter ett skruvstäd till ditt garage? Då kan du sluta leta! Här på mekster.se hittar du skruvstäd och skruvstycken från kända varumärken till riktigt bra priser.

Skruvstycke, även kallat skruvstäd är ett ord som funnits i över 300 år, Även idag 300 år senare är skruvstäd ett mycket uppskattad verktyg inom många yrkesgrupper. Den vanligaste sortens skruvstycke är det man fäster i en bänkskiva, dessa kan du hitta i de flesta garage, verkstäder och hobbyrum. Ett skruvstäd som man fäster i en bänk gör att man enkelt kan bearbeta arbetsstycket.

Tving är ett låsbart verktyg som används för att tvinga ihop olika arbetsstycken eller vid fixering av ett arbetsstycke. Tidigare var tvingar ofta tillverkade helt i trä, idag är tvingar ofta tillverkade i stål,plast eller en kombination med en stålskena och käftar i plast. Det finns även tvingar idag som kallas snabbtving och gör att man kan flytta käftarna på stålskenan i stora rörelser med hjälp av ett knapptryck, dessa tvingar möjliggör även att man kan använda tvingen med en hand.

Här på mekster.se hittar du skruvstäd och skruvstycken till riktigt bra priser från kända varumärken som Irwin, Kamasa Tools, King och Probuilder.