Skruvstycke och klämmor

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
Irwin skickas omgående

Skruvstäd

880 kr
Ca marknadspris: 999 kr
Du sparar: 119 kr
Till produkt
Irwin skickas omgående
Irwin 3-6 dagar
3-6 dagar
3-6 dagar
Probuilder 3-6 dagar
Irwin 3-6 dagar
Irwin 3-6 dagar

Fot till skruvstäd

790 kr
Ca marknadspris: 830 kr
Du sparar: 40 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Skruvstäd och klämmor till ditt garage

Skruvstycke, även kallat skruvstäd är ett ord som funnits i över 300 år, Även idag 300 år senare är skruvstäd ett mycket uppskattad verktyg inom många yrkesgrupper. Den vanligaste sortens skruvstycke är det man fäster i en bänkskiva, dessa kan du hitta i de flesta garage, verkstäder och hobbyrum. Ett skruvstäd som man fäster i en bänk gör att man enkelt kan bearbeta arbetsstycket.

Tving är ett låsbart verktyg som används för att tvinga ihop olika arbetsstycken eller vid fixering av ett arbetsstycke. Tidigare var tvingar ofta tillverkade helt i trä, idag är tvingar ofta tillverkade i stål,plast eller en kombination med en stålskena och käftar i plast. Det finns även tvingar idag som kallas snabbtving och gör att man kan flytta käftarna på stålskenan i stora rörelser med hjälp av ett knapptryck, dessa tvingar möjliggör även att man kan använda tvingen med en hand.