Skruvstycke och skruvstäd

Är du på jakt efter ett skruvstäd till ditt garage? Då kan du sluta leta! Här på mekster.se hittar du skruvstäd och skruvstycken från kända varumärken till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Irwin Skickas omgående
Spänntillbehör
-10% T.o.m. 31/12 Kampanj

Spänntillbehör

2 610 kr
Ord. pris : 2 900 kr
Du sparar: 290 kr
Till produkt
Irwin Skickas omgående
Skruvstäd
-21% T.o.m. 31/12 Kampanj

Skruvstäd

792 kr
Ca marknadspris: 999 kr
Du sparar: 207 kr
Till produkt
3-6 dagar
Irwin 3-6 dagar
Probuilder 3-6 dagar

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Skruvstäd och skruvstycken från kända tillverkare

Skruvstycke, även kallat skruvstäd är ett ord som funnits i över 300 år, Även idag 300 år senare är skruvstäd ett mycket uppskattad verktyg inom många yrkesgrupper. Den vanligaste sortens skruvstycke är det man fäster i en bänkskiva, dessa kan du hitta i de flesta garage, verkstäder och hobbyrum. Ett skruvstäd som man fäster i en bänk gör att man enkelt kan bearbeta arbetsstycket.

Tving är ett låsbart verktyg som används för att tvinga ihop olika arbetsstycken eller vid fixering av ett arbetsstycke. Tidigare var tvingar ofta tillverkade helt i trä, idag är tvingar ofta tillverkade i stål,plast eller en kombination med en stålskena och käftar i plast. Det finns även tvingar idag som kallas snabbtving och gör att man kan flytta käftarna på stålskenan i stora rörelser med hjälp av ett knapptryck, dessa tvingar möjliggör även att man kan använda tvingen med en hand.

Här på mekster.se hittar du skruvstäd och skruvstycken till riktigt bra priser från kända varumärken som Irwin, Kamasa Tools, King och Probuilder.