Fritidsbatterier

Dags för att ta husvagnen till campingen eller båten ut till havs men saknar en bra strömkälla till kylskåpet, radion, vattenpumpen etc? Införskaffa då ett fritidsbatteri här på mekster.se. Här hittar du nämligen fritidsbatterier som täcker de flesta energibehoven i styrkor mellan 75 A - 220 A. Beställ nytt fritidsbatteri online idag här på mekster.se!

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Längd[mm]
Bredd[mm]
Höjd [mm]
Tillverkare
Kategori
Filter
Tudor I lager
Tudor Startbatteri TN750

Batterikapacitet [Ah]: 74

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Fritidsbatteri - praktiskt tillbehör på husvagnssemestern

fritidsbatteri

Ett fritidsbatteri är inte ett startbatteri, även om de påminner om varandra i utseendet. Ett sätt att skilja batterierna är hur de levererar ström. Ett fritidsbatteri ger lite ström under en längre tid, medan ett startbatteri ger högre ström under en kortare tid. Ett fritisbatteri behöver i princip alla som tar med sig husvagnen till en härlig camping eller båten ut på havet för att fira semestern. Fritidbatterier förser nämligen din husvagns eller din båts utrustning såsom kylskåp, lampor, vattenpump, radio etcetera med ström. Med ett bra fritisbatteri kan du njuta av din semester till fullo slippa oroa dig för att viktig utrustning ska sluta fungera.

Här på mekster.se hittar du fritidsbatterier som passar de allra flesta energibehov i styrkor mellan 75 A – 220 A. Vi säljer fritidsbatterier till riktigt bra priser från de kända varumärket Monbat.