Elbilsladdning

Tekniken går framåt, elbilar och laddhybrider blir mer och mer populärt, laddstolpar är vanligare än någonsin i Sverige och allt detta resulterar i att efterfrågan på laddningstillbehör ökar. Vi har allt du behöver för att kunna ladda din elbil så säkert och smidigt som möjligt!

Vad behöver jag för att kunna ladda min elbil eller laddhybrid så säkert och smidigt som möjligt? Vi besvarar alla dina frågor och har både laddboxar, laddkablar och tillbehör utöver detta alltså ett komplett sortiment för att tillfredsställa just dig. Du kan även täcka en del av kostanden vid köp av en laddbox, detta kan du läsa mer om i laddbox kategorin.

Du kan ladda din elbil på publika laddstationer vilket kan vara dyrt och osmidigt. Ju snabbare laddning du vill ha desto dyrare kommer priset vara, de olika företagen använder även olika system för laddning vid betalning. Detta gör att ibland att du behöver förbereda dig för att ens kunna betala för laddningen, vissa av de publika laddstationerna kräver t.ex. ett speciellt betalkort utformat för just det märket på laddstationen. Dock med en långsam laddning som du får ut av din laddbox hemma så laddar du väldigt billigt och ibland gratis.