Kaross övrigt

Dela din stil med bilens exteriör genom vårt sortiment av karosstillbehör! Skapa en unik touch och skydda din bil. Utforska våra produkter idag och njut av varje körning!

Allt för din kaross - Köp karossdelar för övrigt till bra pris på nätet

Kaross övrigt

Kategorin Kaross övrigt innehåller ett brett spektrum av reservdelar som används för att reparera och underhålla bilens kaross. Här hittar du allt från clips till stänkskärmar. Med hjälp av dessa reservdelar kan du se till att din bil förblir i bästa skick och samtidigt se till att den ser snygg och stilren ut.

Fönsterhiss

Fönsterhissar spelar en viktig roll för att hålla bilens fönster i rätt position. Om fönsterhissen går sönder kan fönstret fastna i en ogynnsam position, vilket kan vara både irriterande och farligt. Därför är det viktigt att byta ut defekta fönsterhissar så snart som möjligt. Vi erbjuder ett brett utbud av fönsterhissar till olika bilmärken och modeller. Genom att välja rätt fönsterhiss kan du vara säker på att fönstret kommer att fungera smidigt och korrekt. Klicka här för att utforska vår kollektion av fönsterhissar.

Gasfjäder, lucka och huv

Gasfjädrar används för att stödja och hålla upp olika luckor och motorhuvar på bilen. Om gasfjädern går sönder kan det vara farligt att öppna och stänga dessa delar, och det kan också vara irriterande att hålla dem upphållna manuellt. Genom att byta ut trasiga gasfjädrar kan du säkerställa att dessa delar fungerar korrekt. Vi erbjuder gasfjädrar för olika bilmodeller och tillverkare. Kolla in vårt sortiment av gasfjädrar för luckor och motorhuvar genom att klicka här.

Glasrutor

Glasrutorna på din bil kan bli skadade eller trasiga av olika anledningar. Det kan vara en stenskott eller en olycka som orsakar sprickor eller skador på glasen. I vår kategori för glasrutor hittar du reservdelar för att ersätta trasiga glasrutor. Vi erbjuder ett brett utbud av glasrutor till olika bilmärken och modeller. Genom att byta ut skadade glasrutor kan du se till att bilen är säker att köra och ger dig en klar sikt. Klicka här för att titta på vårt sortiment av glasrutor.

Speglar

Speglar är en viktig del av bilens kaross. De hjälper dig att se vad som händer omkring dig när du kör, och de bidrar också till bilens utseende och stil. Om någon av dina speglar gått sönder eller är trasiga, kan du enkelt byta ut dem med reservdelar från vår kategori för speglar. Vi erbjuder speglar för både sidor och backspeglar för olika bilar och modeller. Klicka här för att upptäcka vårt sortiment av speglar.

I kategorin Kaross övrigt hittar du ett brett utbud av reservdelar som kan hjälpa dig att reparera och förbättra din bil. Oavsett om du behöver byta ut en trasig fönsterhiss, gasfjäder eller glasruta, eller om du vill uppgradera dina speglar, så har vi de reservdelar du behöver. Genom att använda högkvalitativa reservdelar är du säker på att din bil förblir i bästa skick och samtidigt ser snygg och stilren ut.