Prisgaranti

Nu har vi fått möjligheten att kunna garantera våra kunder det absolut lägsta priset i Sverige när det gäller reservdelar till bilar. Skulle du mot förmodan hitta samma produkt till ett lägre pris hos en svensk näthandlare eller fysisk butik så betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden. Prisgarantin gäller i hela 20 dagar efter det datum vi har mottagit din order.

För att utnyttja prisgarantin behöver du bara skicka ett mail till vår kundservice med ditt ordernummer och hänvisning till den billigare produkten. Hänvisningen sker enklast via en länk om det gäller en näthandlare eller ett fotografi där prislapp med produktnamn syns klart och tydligt om det gäller en fysisk butik.

 Vid utnyttjande av prisgarantin kommer eventuella pengar att i första hand betalas tillbaks till det ursprungliga betalmedlet. Dvs. är ursprungsordern en kortbetalning betalar vi tillbaks pengarna på det kort som användes vid köptillfället.

 

Förutsättningar för att kunna utnyttja prisgarantin

Produkten ligger under vår kategori ”reservdelar”.

Produkten är från samma varumärke, utformning, modell och kvalitet.

Produkten kan köpas till lika villkor inklusive moms, fraktavgifter och transaktionsavgifter.

 

Prisgarantin gäller inte om konkurrenten är ett företag registrerat utanför Sveriges gränser. Garantin gäller inte om produkten säljs på en auktionssajt, till reapris, utförsäljningspris eller kampanjpris.