Bilvård

Ge din bil den ultimata vården den förtjänar med vårt premiumsortiment av bilvårdsprodukter. Med enkla och effektiva lösningar tar du hand om din bil och håller den skinande ren och skyddad från väder och smuts. Skäm bort dig själv och din bil med våra produkter och upplev körningen i sin mest glänsande och bästa form någonsin. Gör din bil stolt genom att välja det bästa för den.

Ta hand om bilen! Köp bilvårdsprodukter till bra pris på nätet!

Vi hjälper dig att ta hand om din bil!

En bil som blir omhändertagen lever i de flesta fall lite längre. Du tar nämligen bort den smuts som annars kan skada både interiör, exteriör och motor. Under kategorin bilvård kan du hitta allt som rengör bilen allt ifrån lack- och rengöringsverktyg till rengöringsmedel. Kort sagt så har vi allt som vårdar din bil både in- och utvändigt.

Bilvårdstillbehör

I vår kategori bilvårdstillbehör så hittar du alla verktyg för att rengöra bilen tvättsvampar, torkdukar, hinkar, trycksprutor och mycket mer.

Högtryckstvätt

Vi har ett stort utbud högtryckstvättar för den professionella användaren såväl som hemma användaren som behöver tvätta bilen eller terrassen. Handa högtryckstvätt från kända varumärken.

Kemikalier

Alla tänkbara kemikalier som kan användas i bil sammanhang, allt ifrån spackel till rostolja.

Dammsugare

Vi har dammsugare som gör städningen lite roligare, kraftfulla dammsugare som gör susen för garage, verkstäder och bilar.

Däckvård

Här kan du hitta produkter som får både dina däck och fälgar att bli som nya! Vi har produkter för dig som värdesätter bilens utseende

Interiör rengöring

Här har vi produkterna för dig som spenderar mycket tid i bilen och ser bilen som en del av hemmet. Värdesätter du en ren och fräsch miljö så har vi produkterna för att du ska känna dig som hemma i bilen igen.

Exteriör

Här kan du hitta produkter som är speciellt framtagna till bilens yttre detaljer. Produkter som gör städningen lite lättare och rengör detaljer på ett professionellt sätt som man inte når med ett vanligt bilschampo.

Lackvård

Här kan du hitta vax, rubbing och poleringstillbehör. Allt som gör att bilen får det lilla extra och glänser på ett sätt som man oftast bara ser på nya bilar. Öka livslängden på bilen och få en glänsande bil på köpet.

Färg och lackering

Här finns produkterna för dig som har planer på att lackera bilen själv. Slippapper och lackeringssprutor till otroliga priser. Det är inte bara bilar man kan lackera, Vi har slippapper och utrustningen för lackering av de flesta material. Sätt lite färg på vardagen.

Avfettning och bilschampo

Bilschampo och avfettning två förutsättningar för en ren bil. Det finns olika tvättekniker att använda sig av bilschampo och avfettning blir aldrig gammalt sedan finns det olika åsikter om hur man använder det på bästa sätt, Vi har produkter som passar för de flesta åsikter. Bilschampon med vax, lera och olika typer av avfettning.

Om du är osäker på vilka bilvårdsprodukter du ska köpa får du gärna kontakta oss. Välkommen!

loader
Laddar...