Clay bar & djuprengöring

Fördelarna med att regelbundet använda en clay bar är dess unika förmåga att avlägsna envisa avlagringar som lämnats kvar av insekter, flygrost, bromsdamm och andra föroreningar utan att du behöver ta till starka kemikalier eller slipande skrubberedskap.

Grid
sort-descending

Items 1-12 of 15

Clay Bar / Rengöringslera

Enkelt men samtidigt extremt effektivt. Användningen av en clay bar kräver ingen specialutrustning eller dyra material. Allt du behöver är ett schampo eller en alkalisk avfettning och en clay bar. Processen med att använda en Clay Bar börjar med att du smörjer lacken med schampo eller alkalisk avfettning på den ytan som du ska behandla. Gnugga sedan Clay Baren över detta område tills det börjar kännas slätt. Efter detta steg torkar du bort överflödigt smörjmedel med en mikrofiberduk innan du går vidare till nästa del av din bils kaross.

Eftersom inga ytterligare kemikalier används i processen finns det dessutom mindre risk för skador på din bils lack på grund av överanvändning av kemikalier eller andra oönskade kemikalier som kommer i kontakt med lacken.

En Clay Bar förhindrar repor genom att lyfta bort partiklar som sitter fast på lackytan och förhindrar att de ytterligare repar eller skadar lacken vid framtida tvättillfällen.

Enkel att använda även för nybörjare

Säker och lätt att använda, en Clay Bar är inte bara extremt effektiv på att avlägsna smuts och föroreningar, utan den är också otroligt enkel och säker att använda! Utan behov av specialverktyg eller kunskap om poleringstekniker så kan du använda en Clay Bar. Vem som helst kan använda den både snabbt och effektivt utan att orsaka några skador.

loader
Laddar...