Innerbelysning

Leds på att innerbelysningen inte startar när du öppnar bildörren eller att famla efter tappade bilnycklar i mörkret? Här på mekster.se finner du lösningen. Vi säljer nämligen innerbelysning till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser.

sort-descending

9 Items

Allt inom bilbelysning! Vi har stort utbud av innerbelysnings till din bil!

Även om din bils yttre belysning är viktig att se över och ta om hand om så får man inte glömma bort innerbelysningen. Innerbelysning är något man kanske inte ägnar särskilt mycket tanke åt men om den skulle sluta fungera så förstår du genast att den underlättar livet för dig mer än du tidigare anat. Bara en så enkel sak som att leta efter något i handskfacket utan fungerande belysning blir genast mycket svårare. Samma sak gäller om du av misstag skulle tappa något under sätet, utan bra innerbelysning blir det betydligt svårare att hitta. Innerbelysning är dessutom bra när det är mörkt ute och sa kliva ur bilen, du kan då se innan du kliver ur bilen hur underlaget ser ut, om det är halt eller om du måste parera en stor vattenpöl du råkat parkera i. Som du förstår finns det extremt mycket fördelar med att ha fungerande och bra innerbelysning.

Vad för innerbelysning till bil finns det?

När man hör ordet innerbelysning tänker man automatiskt på den där lilla lampan i taket som automatiskt tänds när du öppnar bilen, med en smart läslampa som du ibland som medpassagerare tänder för att lättare kunna läsa den där lilla texten i tidningen. Och ja, det är en del av din bils innerbelysning men det finns fler typer av innerbelysning i en bil. Dörrbelysning är också en väsentlig del av din bils innerbelysning likaså belysningen till bagageutrymmet. Det finns även innerbelysning placerat i handskfacket.

Innerbelysning till bil

Här på mekster.se hittar du all typ av innerbelysning du kan tänkas behöva till din bil. Vi har innerbelysning till de allra flesta bilmodeller och om du har svårt att hitta innerbelysning till din bil kan du ta hjälp av regnr-boxen högre upp på sidan. Genom att fylla i ditt regnr så visas endast den belysning som passar till just din bil.

Vi säljer innerbelysning från kända varumärken som Hella, Herth+Buss Elparts och JP Group.