Clips

Hitta alla clips du behöver till bilen. Ett brett sortiment med mängder av olika clips, skriv in ditt regnummer för att se vad vi har tillgängligt för just din bil.

sort-descending

Clips är en viktig kategori inom reservdelar för karossen. Hos Mekster.se hittar du ett brett utbud av clips som passar till olika bilmodeller. Clips används för att fästa olika karosseridelar och hålla dem på plats.

Vad är clips?

Clips är små plast- eller metallhållare som används för att fästa olika delar av karossen. Dessa delar kan vara allt från stötfångare och sidokjolar till dörrpaneler och lister. Clipsen finns i olika storlekar och former för att passa till olika bilmodeller och delar. De är utformade för att säkra en korrekt och stadig montering av karosseridelarna.

För att hitta rätt clips till din bilmodell kan du använda Mekster.se:s smidiga sökfunktion. Ange bara bilens registreringsnummer eller välj modell och årsmodell och sedan kan du enkelt filtrera sökresultaten för att hitta rätt clips för dina behov.

Användningsområden för clips

Clips används på olika delar av karossen för att fästa dem på plats. Här är några vanliga användningsområden för clips:

  • Fästning av stötfångare: Clips används för att fästa stötfångaren på karossen. Dessa clips är vanligtvis stötsäkra och säkra en stadig montering av stötfångaren.
  • Fästning av dörrpaneler: Clips används för att säkra dörrpanelerna på plats. Detta säkerställer en stabil och säker montering av dörrarna.
  • Fästning av sidokjolar och lister: Clips används för att fästa sidokjolar och lister på karossen. Dessa clips hjälper till att förhindra att delarna lossnar på grund av vibrationer eller yttre påfrestningar.
  • Fästning av grillar: Clips används för att säkra grillar på plats. Dessa clips ger en stadig och säker montering av grillen på karossen.

Förutom clips finns det många andra viktiga reservdelar till karossen som du kan hitta hos Mekster.se. Här är några närliggande kategorier med användbara produkter:

  • Fönsterhiss: I denna kategori hittar du reservdelar för fönsterhissar. Det kan vara allt från motorer till knappar och vajrar.
  • Gasfjäder, lucka och huv: Här hittar du reservdelar för gasfjädrar som används för att hålla upp motorhuven eller bagageluckan.
  • Glasrutor: I denna kategori hittar du reservdelar för glasrutor, inklusive vindrutor och sidorutor.
  • Speglar: Här hittar du reservdelar för bilens speglar, inklusive ytterspeglar och innerbackspeglar.

Clips är viktiga reservdelar för att fästa olika delar av karossen på plats. Hos Mekster.se hittar du ett brett utbud av clips som passar till olika bilmodeller. Clips används för att fästa stötfångare, dörrpaneler, sidokjolar, grillar och andra karosseridelar. Genom att använda sökfunktionen på Mekster.se kan du enkelt hitta rätt clips för din bilmodell. Förutom clips finns det många andra reservdelar till karossen som du kan utforska genom att klicka på länkarna till de närliggande kategorierna.