10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Utombordarolja

Utombordarolja är speciellt utvecklade för vattenkylda utombordsmotorer & vattenskotrar som är självblandande eller utrustade med ett oljeinsprutningssystem. Dessa oljor hjälper till att skydda din motor mot korrosion, slitage och samtidigt som de håller den ren inuti. Vi har rätt produkt för varje behov!

Olja till utombordsmotor

Utombordsmotorolja är särskilt framtagen och anpassad för att användas för utombordsmotorer. Det innebär att de har särskilda egenskaper för att hantera de i många fall krävande omständigheter som råder. I många fall så är dessa oljor även helt kompatibla med inombordare. Här hittar ni ett stort antal oljor till utombordare som passar väl ihop med motorer med katalysator, tvåtaktsmotorer med direktinsprutning och de numera mest vanligt förekommande fyrtaktsmotorerna.

Olja till utombordare

Merparten av de utombordare som används är numera fyrtaktsmotorer. Vi har ett fullgott utbud av fyrtaktsoljor till utombordsmotorer. Alltid med fokus på prisvärdhet och ett stort engagemang för kvalitativ utombordsolja. Att säkerställa regelbundna byten och användning av kvalitetsoljor är ett av de enklaste sätten att göra det bästa för din utombordare. Att välja rätt utombordsmotor är på många sätt en investering i båtmotorn.

I tider av valmöjligheter så ser vi till att ha ett utbud av utombordsoljor som är både varierat och tillräckligt specialiserat för att täcka väldigt särskilda behov. Ett givet sätt att få tillgång till den sorts olja som din utombordare drar mest nytta av.

Olja till vattenskoter & Jet Ski

I vår kategori utombordsoljor hittar du även 2-taktsoljor till vattenskotrar och jet ski. Oljorna är i regel anpassade för vattenkylda motorer. Det som brukar vara viktigt att kolla på när man köper en olja till en vattenskoter eller Jet Ski är att oljan ska vara biologiskt nedbrytbar.

Använd högkvalitativa utombordsoljor

För att göra det möjligt för din utombordsmotor att fortsätta prestera säsong efter säsong är det ett måste att regelbundet byta och tillföra kvalitativ olja. Särskild vid hårt användande. Därför rekommenderar de flesta att man åtminstone säsongsvis byter utombordsolja. Vi har flera lämpliga oljor, såväl universaloljor som väldigt specifika oljor. På så sätt vill vi göra det enkelt för dig att få ut det mesta av din motor. Såväl i nutid som i det långa loppet.

Är du osäker på exakt vilken olja som är bäst för dig kan du kontakta oss. Det gäller även om du inte hittar vad du letar efter. Vi breddar ständigt utbudet för att leva upp till våra kunders högst varierade behov.