10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Filter

Håll din bil ren, fräsch och full av kraft med vårt sortiment av filter. Vår passion är att skydda din motor, optimera bränsleförbrukningen och säkerställa ren luft i kupén. Välj våra filter för en smidig körupplevelse och en längre livslängd på din bil. Upptäck vårt utbud idag!

Vi har alla typer av filter till din bil, självklart till bra pris!

Filter

Det finns olika typer av filter till bilen, oavsett vad det är för filter så används de i huvudsak för att stoppa smuts och andra skadliga partiklar från att spridas i motorn.

Oljefilter

Oljefiltret har i uppgift precis som andra filter att stoppa skadliga partiklar, metall och kisel från att skada rörliga delar i motorn. Oljefilter byter man i regel varje gång man gör ett oljebyte.

Kupefilter

Kupéfiltret skiljer sig mot många av bilens andra filter, det skyddar inte bilen utan att det skyddar dig som förare eller passagerare i bilen. När man åker på vägarna så vistas man ofta i miljöer där det kommer mycket damm från vägarna och avgaser från bilarna i närheten.

Luftfilter

Luftfilter används för att hålla ett optimalt luftflöde till bilen. En gammalt igentäppt luftfilter gör att bilens prestanda försämras då lufttillförseln till cylindrarna inte blir tillräcklig


Följande filter ingår i vårt sortiment: Bränslefilter, kupéfilter, oljefilter, servofilter, luftfilter, växellådsfilter.

Välkommen till mekster.se för att köpa billiga och bra filter till din bil!