10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Kylvätskefilter

Håll motorns hjärta friskt med våra kylvätskefilter. Skydda motoren från föroreningar och bevara optimal prestanda. Snabb och enkel installation för säker och pålitlig körning. Se till att din bil andas rent och njut av smidiga resor.

Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Dags att byta kylvätskefilter? Filter för optimal prestanda till bra pris!

Letar du efter kylvätskefilter till din bil – då har du kommit rätt! Vi säljer nämligen kylvätskefilter av hög kvalitet till riktigt bra priser. Kylvätskefilter är en viktig del i din bils kylsystem som hjälper din motor att hålla rätt temperatur. Detta skapar goda förutsättningar för en härlig körupplevelse och minskad bränsleförbrukning. Kylvätskefiltret har till uppgift att filtrera bort partiklar ur kylvattnet samtidigt som de håller additiverna på en bra nivå.

För att hitta rätt kylvätskefilter till din bil kan du ta hjälp av vår smarta regnr-box högre upp på sidan. Fyll i ditt registreringsnummer i boxen och klicka fortsätt. När du har gjort detta kommer endast de kylvätskefilter som passar just din bil att visas i produktlistningen. Där ifrån är det bara att välja det kylvätskefiltret du tycker känns bäst.

Vi säljer kylvätskefilter från de kända varumärket Hengst filter.