Verktyg

Letar du verktyg för att fixa bilen? Hos Mekster hittar du allt du behöver. Snabbare och kraftfullare resultat med våra elverktyg. Handverktyg av högkvalitet och specialverktyg, vi har allt som behövs till bilen och garaget!

Rätt verktyg för ditt bilmekande

Dags att bege sig ut i garaget och fixa bilen? Men saknar rätt verktyg. Oavsett vilket reservdel du ska byta på din bil så behövs det ofta verktyg, ibland behövs det specialverktyg andra gånger fungerar en hammare fint! Hos oss kan du köpa verktyg till de flesta moment som ingår vid byte av en reservdel på bilen.


Elverktyg

För att snabba upp processen när man mekar så brukar man ofta använda sig av elverktyg, Idag är elverktyg något dom flesta har råd med. Fördelen med ett elverktyg är att du ofta man få mer kraft än vad du kan få om man använder handverktyg. Vi har skruvdragare, vinkelslipar, borrmaskiner, tigersågar, borrhammare och cirkelsågar.


Specialverktyg

Alla bilar är tillverkade på olika sätt och kan därför ha olika delar. Vissa delar som finns i bilen är gjorda på ett speciellt sätt, Vi har specialverktygen du kan tänkas behöva.


Handverktyg

Handverktyg är någonting vi har haft användning i tusentals år och än idag behöver man verktyg av högkvalitet. Det är alltid bra att ha åtminstone de vanligaste verktygen hemma, Handverktyg används inte bara till bilar utan återkommer vid nästan alla sorters konstruktioner.


Fordonsverktyg

Fordonsverktyg är en grupp av verktyg som kan drivas och användas på olika sätt. Verktygen är precis vad det låter som, Tillverkare för att kunna montera och demontera ett fordons alla specialdelar. Exempel på verktyg kan vara avdragare, fjäderspännare och däckverktyg.


Mät och markeringsverktyg

När man mekar med bilen som med mycket annat så kan det vara bra med måttverktyg för att allt ska bli korrekt. Vi har vanliga mätverktyg men även specialverktyg för att mäta storheter.


Hylsor, bits och borrar.

Till handverktyg såväl som elektroniska verktyg så behöver man ofta ett huvud på verktygen om man ska skruva eller borra. Det finns tusentals olika skruvar, muttrar och bultar. Hos oss kan du hitta hylsor, bits och borrar i alla former och längder, Vi har alltid något för de vanligaste typerna av skruv och mutter.


Svets

Svetsar används för att sammanfoga eller kapa olika material. Svetsen är ofta mycket uppskattad bland folk som gillar att meka med bilen. För att svetsa behöver man ofta lite erfarenhet för att få bra resultat. Men för att få erfarenhet så måste man ju börja någonstans!


Om du är osäker på vilket verktyg du ska köpa är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

Hos mekster.se hittar du alla sorters verktyg till bra priser!