Kupévärmare

Att kliva ut en kall morgon till en ännu kallare bil med frostiga rutor uppskattar ingen en måndag morgon. Men det finns en enkel lösning och det är att skaffa en kupévärmare. Med en kupévärmare får du en varm bil på morgonen samtidigt som du slipper skrapa bort isen på rutorna. Samtidigt så minskar risken för immiga rutor genom att använda en kupévärmare. Du hittar din nya kupévärmare här på mekster.se

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Tillverkare
Kategori
Filter
DEFA Skickas omgående
Kupevärmare Termini II 830/1700W DEFA
-5%

Kupevärmare Termini II 830/1700W DEFA

850 kr
Ca marknadspris: 895 kr
Du sparar: 45 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Kupévärmare för ett mysigare bilklimat

Letar du efter en ny kupévärmare till din bil? Då har du kommit rätt! Vi säljer nämligen ett brett utbud av kupévärmare till riktigt bra priser. En bil som varit parkerad över natten blir rätt iskall, speciellt om det är vinter. Har du däremot använt en kupévärmare kan även en måndagsmorgon bli ganska så trevlig! Kupévärmare placerar du inne i bilen och har till uppgift att värma upp kall luft. Kupévärmaren behöver ström från ett eluttag och med hjälp av en timer kan du enkelt bestämma när kupévärmaren ska starta uppvärmningen, så luften hinner bli klar till avfärd. Bonusen med den varma luften som kupévärmaren genererar är att eventuell is på bilens fönster smälter så att du slipper skrapa rutorna. Skönt, eller hur? Kupévärmaren är även bra ur en säkerhetssynpunkt så du inte riskerar att bilens rutor immas igen. Nu när du läst alla fördelar med att ha en kupévärmare har du säkert kommit fram till att det inte finns några anledningar till att vara utan en.

kupévärmare

Vad bör jag tänka på när jag köper kupévärmare

Det finns några små saker som kan vara bra att reflektera över innan man köper kupévärmare. Den kanske allra viktigaste är vilken säkring man har hemma som man tänkt ansluta kupévärmarens kabel. Det kan nämligen vara onödigt att köpa en stor kupévärmare om man ändå inte kan få ut effekten. Storleken på din bil är också av betydelse när du ska köpa en kupévärmare men här är det logiskt tänkande som gäller. En större bil kräver en större kupéfläkt och en mindre bil kräver inte en lika stor kupéfläkt.

Vi säljer kupévärmare från kända varumärken som Defa, Valeo, Proove och Autocoore.