Elsats dragkrok

Om du vill att dragkroken ska samspela mellan bil och din kopplade produkt så behövs en fungerande elsats. Vi har både universella och bilsepcifika elsatser, 13-poliga som 7-poliga utifrån vad du ska koppla på dragkroken. Du skriver enkelt in ditt reg-nummer för att få fram alla de passande kablagen, eller så väljer du en dragkrok, väl inne på den valda dragkroken finner du alla elsatser som passar din bil.

Det vanligast kablaget till dragkrok är 7-polig, används oftare för de som ska koppla på släpvagn, hästtransport, båtkärra eller äldre husvagnar. 13-poliga fungerar här också men de är dock dyrare eftersom de erbjuder ett bredare funktionsområde. 13-poliga kablage är mer avancerade och kan nämligen driva kyl och frys i husvagnar, ladda batteriet och driva innerbelysning.

Vanliga frågor

Grid
sort-descending

Elsatser till montering av släp och husvagn

Har du planer på att montera dragkrok på bilen? Utöver själva dragkroken så behöver du även en elsats till dragkrok. Här hittar du alla tänkbara elsatser du behöver för att montera ditt släp till riktigt bra priser. Se till så att du monterar elsatsen korrekt så du slipper onödigt efterarbete. Beställ nya elsats till dragkrok online idag på mekster.se

Vi säljer elsats till dragkrok från kända varumärken som Monoflex och JP Group.