Kallavfettning

Kallavfettning är ett särskilt uppskattat avfettningsmedel som används främst under vinterhalvåret. Kallavfettning löser upp petroleumbaserad smuts så att du får en bra grund för att påbörja din tvätt. Kallavfettning används ofta som ett första steg i en tvätt.

Vanliga frågor

Grid
sort-descending

Items 1-12 of 25

När vintern är på väg så är det bra att ha en riktigt bra kallavfettning på lager!

Kallavfettning är ett effektivt rengöringsmedel för att bli av med all smuts på bilens utsida. Kallavfettningen är ett bra första steg för att få bort ytlig smuts på bilen. Kallavfettning är särskilt uppskattat om du bor någonstans där salt eller andra vägkemikalier är vanliga under de kallare månaderna. Låt inte en smutsig bil förstöra din dag! Låt oss hjälpa dig att hålla bilen ren och fin med en effektiv kallavfettning. Bra att veta när du sprayar kallavfettning på en vaxad bil är att den i vissa fall även kan lösa upp tidigare vax-lager eller andra efterbehandlingar.

Ta hand om bilens alla otäcka fläckar redan nu så att de inte blir ett problem senare under bilens livslängd. Vi har ett brett sortiment från de kändaste tillverkarna som Meguiars, tershine, Turtlewax, Sonax, Autoglym och många fler.