Alkoholmätare

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
Dignita skickas omgående

Alkomätare AM 8000

2 085 kr
Ca marknadspris: 2 195 kr
Du sparar: 110 kr
Till produkt
Dräger 2-4 dagar

Dräger Alcotest 3820

2 449 kr
Ca marknadspris: 2 695 kr
Du sparar: 246 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Säkra en trygg körning med alkoholmätare

Har du råd att vara utan ditt körkort?

Att inte dricka överhuvudtaget i samband med bilkörning är såklart alltid det bästa alternativt. Ska man ta bilen dagen efter så är det viktigt att man är säker på att man inte har någon alkohol kvar i kroppen. Att använda sig av uträkningar av vikt och kön är ingenting man bör förlita sig på, alla personer förbränner alkohol olika och faktorer som vikt och kön är bara några av ett stort antal faktorer som spelar in, Hur en person förbränner alkohol är även någonting som skiljer sig från dag till dag.

Alkoholmätare

Med en alkoholmätare eller promillemätare som det även kallas så kan du mäta promillehalten i din utandningsluft. Du kan med andra ord kontrollera mängden alkohol som finns i din kropp. Men även alkoholmätare skiljer sig åt, de allra billigaste modellerna brukar man inte kunna lita på överhuvudtaget. Vi har noggrant valt ut alkoholmätare som man kan lita på. Med våra alkoholmätare så blåser du instrumentet och får snabbt ett resultat som anges i promille på en liten skärm. På skärmen kan du läsa av om du kan köra bilen lagligt eller om du bör avvakta en stund.

Sedan 2008 har kustbevakningen även rätt till att kontrollera nykterheten till sjöss. Detta var något som bara polisen hade rätt att göra.