Lastgaller

Om du ofta reser med ett lastat bagageutrymme, (kanske på grund av att ditt jobb kräver det eller att du gillar bilsemester) så är det smart att montera ett lastgaller. Här på mekster.se hittar du lastgaller till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser.

sort-descending

Praktiskt lastgaller för ditt bagageutrymme

Är du i behov av ett lastgaller till din bil? Då har du kommit rätt! Här på mekster.se säljer vi nämligen lastgaller i en mängd olika storlekar och utföranden. Ett lastgaller har till uppgift att stoppa lösa föremål i bagaget från att slungas fram till passagerarna i bilen. Det placeras bakom baksätet i utrymmet mellan tak och stolsrygg. Ett lastgaller är med andra ord en bra säkerhets åtgärd för dig som ofta reser med ett fullt bagageutrymme, eller som förvarar tunga/hårda saker som skulle kunna skada passagerna i bilen vid en eventuell kollision.

Alla lastgaller passar inte alla bilar, utan de är måttanpassade. Därför hittar du enklast ett lastgaller som passar din bil genom att fylla i ditt regnr i regnr-boxen i början av sidan. Genom att göra detta kommer de lastgaller som passar din bil att filtreras fram och presenteras för dig. Därifrån är det bara att välja vilken av alla förslagen som faller dig bäst i smaken. Vid övriga frågor och funderingar gällande lastgaller är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst. De hjälper dig gärna att besvara eventuella frågor och funderingar.

På mekster.se hittar du lastgaller från varumärkena MIM och Mekster Protect.