Rengöringsborstar

Ibland räcker inte tvättsvampen till för att få bort all smuts som fastnat på bilen. Då kan du behöva en rengöringsborste. Vi har rengöringsborstar i form av fälg-, damm- och tvättborstar som gör din bil glänsande ren på ett svep. Köp din nya rengöringsborste till bilen hos oss!

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
KENT Skickas omgående
Autocore Skickas omgående
Tvättborste teleskopskaft
-5%

Tvättborste teleskopskaft

185 kr
Ca marknadspris: 195 kr
Du sparar: 10 kr
Till produkt
KENT 3-6 dagar
KENT 3-6 dagar
3-6 dagar

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Rengöringsborstar till bilen

Behöver du en borste för att rengöra interiör eller exteriör? Vi har valt ut rengöringsborstar som skonsamt tar bort smuts från alla bilens ytor. De flesta borstar som är lämpade för rengöring har ett handtag i plast på grund av att plasten tål fukt. På några av våra borstar så är det möjligt att ta av borsten så att man kan tvätta den separat. Vi har borstar i olika storlekar både med och utan justerbart skaft. Bland våra rengöringsborstar till bilen finner du de som lämpar sig för olika områden:

  • Fälgborste
  • Dammborste
  • Tvättborste

Hos mekster.se hittar du rengöringsborstar till bil från bland annat Autocore, Glosser, Kent, Kungs och Vikan till riktigt bra priser.