Fälgförsegling

För att dina fälgar ska hålla sig rena och fina länge efter att du rengjort bilen kan de vara smart att spraya lite fälgförsegling på fälgarna. Den förhindrar att smuts och vägdam fastnar och fungerar som en skyddande barriär på fin bils fälgar. Här på mekster.se hittar du fälgförsegling till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
SIMONIZ Skickas omgående
Komplett fälgförsegling
-5% T.o.m. 16/08 Kampanj

Komplett fälgförsegling

71 kr
Ca marknadspris: 75 kr
Du sparar: 4 kr
Till produkt
Armor All 3-6 dagar
Armor All Shield for wheels
-5% T.o.m. 16/08 Kampanj

Armor All Shield for wheels

166 kr
Ca marknadspris: 175 kr
Du sparar: 9 kr
Till produkt
MOTIP 3-6 dagar
Motip Wheel Protect Wax
-5% T.o.m. 16/08 Kampanj

Motip Wheel Protect Wax

90 kr
Ca marknadspris: 95 kr
Du sparar: 5 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Fälgförsegling för fina fälgar

Fälgförsegling använder man på nytvättade fälgar för att undvika att ny smuts och vägdamm ska fastna. Förseglingen fungerar som en skyddande barriär och är nödvändigt om man vill ta hand om sina fälgar på bästa sätt. Fälgförsegling är perfekt att använda efter att du rengjort din bil och fälgar så att de håller sig fina en längre tid framåt. Men se till att dina fälgar är torra innan du sprayar på fälgförseglingen för att uppnå bästa resultat. Du bör även låta fälgförseglingen härda i minst en timme innan fälgarna kommer i kontakt med någon form av fukt eller väta. Ta hand om dina däck och dina fälgar och köp fälgförsegling hos oss på Mekster.se

Vi säljer fälgförsegling från Simoniz, Armorall och Motip.