Takboxar

När man ska iväg på skidsemester, fjällresa eller ut och campa med bilen kan det behövas mycket packning och det är inte alla gånger bagageutrymmet räcker till. Det är då man önskar att man haft en praktisk takbox. Här på mekster.se hittar du takboxar som rymmer allt från 280 liter upp till 600 liter till riktigt bra priser. Takboxarna vi säljer håller hög kvalitet och större delen av svårt sortiment består av takboxar som kommer från de populära varumärket Calix. Spana in vårt fina utbud nedan och finn en takbox som uppfyller alla dina behov och önskemål.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kompatibel med One Key System
Kategori
Filter
CALIX 2-4 dagar
Calix 430 Silver/Svart h
-5%

Calix 430 Silver/Svart h

5 220 kr
Ca marknadspris: 5 495 kr
Du sparar: 275 kr
Till produkt
CALIX 2-4 dagar
Calix 430 Silver/Svart Matt
-10%

Calix 430 Silver/Svart Matt

5 220 kr
Ca marknadspris: 5 805 kr
Du sparar: 585 kr
Till produkt
CALIX 2-4 dagar
Calix 430 Vit/Svart h
-5%

Calix 430 Vit/Svart h

5 220 kr
Ca marknadspris: 5 495 kr
Du sparar: 275 kr
Till produkt
CALIX 5-8 dagar
CALIX 5-8 dagar
CALIX 5-8 dagar
CALIX 5-8 dagar
CALIX 5-8 dagar
CALIX 5-8 dagar
CALIX 5-8 dagar
CALIX 5-8 dagar

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Köp takbox online

Ska du åka på fjällresa, camping eller har varit på en shoppingtur och saknar utrymme i bilens bagageutrymme så kan takboxen rädda dig, Med våra rymliga takboxar kan du få så mycket som 600 liters extra lastutrymme. Såklart finner du takboxar i en mängd olika storlekar som rymmer allt från 280 liter upp mot 600 liter. Du finner takboxar hos hos i färgerna svart och vitt i både matt och glans. Vi har noggrant valt ut takboxar som kan erbjuda dig användbara funktioner och aerodynamisk design som gör att takboxen blir tystare. Vissa av våra lyxigare takboxar har även led belysning.

De flesta av våra takboxar kan erbjuda:

  • Öppningsbara från båda sidor vilket underlättar användningen och montering.
  • Lås – Skydda dina skidor, snowboard och annan värdefull utrustning i takboxen.
  • Hållbart material tillverkat i slagtålig, köldhärdig, UV-stabiliserad och återvinningsbar plast.
  • Quick grip – Gör det enkelt att montera takboxen på lasthållaren och fästet tar inte upp någon plats av lastutrymmet.

Montering

En takbox monteras på lasthållare eller takräcken som det även kallas. Dessa sitter fast på bilens tak. Välj gärna en lasthållare som är aerodynamisk för att minska ljudnivån och bränsleförbrukningen i bilen. Även om dagens takboxar är tillverkade för att skapa så lite luftmotstånd som möjligt så skapas det alltid lite luftmotstånd vilket i sin tur ökar bränsleförbrukningen. Har du en av våra quick grip boxar så är det enkelt att ta av boxen. Vi rekommenderar att alltid ta av boxen om du inte ska använda den för att spara på miljön.

Att tänka på när du köper/använder takbox:

takbox
  • Använd lasthållare som är anpassade för din bil.
  • Ta av takboxen om du ska tvätta bilen i maskintvätt, tvätta boxen för hand istället.
  • Montera takboxen efter anvisningarna.
  • Glöm inte att takboxen gör att höjden på bilen blir högre, har du en bil som redan är hög så kan det vara knepigt att komma in i garage med låga portar.
  • Bind fast föremålen som ligger i takboxen under färd så att det inte glider omkring och skador boxen och skapar oljud.

Ta med dig det du vill, vart du vill, Välj en takbox som passar just dina behov bland vårat breda sortiment. Vi säljer takboxar från de populära varumärkena Calix och Autocore.