Snökedjor

Ett par snökedjor kan hjälpa dig på vägar där det är riktigt svårt att få ett bra grepp. De ersätter däremot inte vinterdäcken men är ett extremt bra komplement vill hala och svåra underlag. Här på mekster.se hittar du dina nya snökedjor till din bil!

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Tillverkare
Kategori
Filter
I lager
Safegrip, broddar till bilen
-5%

Safegrip, broddar till bilen

473 kr
Ca marknadspris: 498 kr
Du sparar: 25 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Smarta snökedjor till dina vinterdäck

Snökedjor ersätter inte vinterdäcken. De ska användas på vägar där dubbdäck inte kan få grepp, kanske i situationer där bilen fastnat och inte kommer loss. En snökedja kan vara pillrig att montera på, men när de väl är på plats kommer bilen fram på de flesta is- och snövägar. Se dock till att kedjan passar till däckets dimension. Du ska inte köra med snökedjor på en väg som saknar snö, det sliter både på kedjor och väg. Hos mekster.se hittar du snökedjor med hög kvalitet till bra priser, som passar de flesta däcken. Vi säljer snökedjor från SafeGrip.