Dragkrokar

Planer på att skaffa husvagn eller investera i en släpvagn? Då behöver din bil en dragkrok. Här hittar du fasta dragkrokar för stabilast montering, perfekt för dig som tänker använda dragkroken flitigt. Om du är lite mer mån om bilens utseende och bara är i behov av en dragkrok någon enstaka gång så är en avtagbar dragkrok skräddarsydd för dig. Du kan nämligen klicka fast och av dragkroken för att sedan lägga den i bakluckan. Perfekt om du inte vill att dragkroken ska vara synlig, lägg den i bakluckan och plocka fram en ren och fin dragkrok när det behövs.

Skriv in ditt reg-nummer och klicka in dig på den dragkroken du vill (fast eller avtagbar) så tar vi fram den som passar för just din bil. När du väl är inne på produkten hittar du även bilspecifika kabelsatser, 13-poliga och 7-poliga utifrån just ditt behov. Skulle det vara så att det inte finns någon elsats så har vi universella kabelsatser som fungerar till alla bilar minst lika bra. Svårare än så är det inte

Vanliga frågor

Dragkrokar för släp och husvagn

Har du planer på att skaffa husvagn eller släp till bilen? Då behöver du montera dragkrok på din bil. Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av dragkrokar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. För att du ska få dra släpp med din krävs det att din bil är EU-godkänd samt att dragkroken är avsedd för den bil du kör. Dragkroken ska alltid monteras enligt anvisningarna och bilen får aldrig dra tyngre släp än vad som står i registreringsbeviset. Se därför till att vara noggrann med att kontrollera att monteringen av dragkroken sker korrekt, ifall din bil inte är EU-godkänd behöver din bil registreringbesiktas för att vara okej att använda.

Här på mekster.se hittar du bilkrokar från kända varumärken som Monoflex, JP Group, Kungs och Autocore.