LED BAR

Vill du lysa upp vägen framför dig och se både långt och brett i mörkret är en LED-bar (även kallat LED-ramp) ett bra val för dig. Här hittar du LED-bars i olika storlekar och med olika ljusstyrkor till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Strands Skickas omgående
Swedstuff Skickas omgående
Strands Skickas omgående
Swedstuff Skickas omgående
LED Bar Astro 45W
-26%

LED Bar Astro 45W

1 249 kr
Ca marknadspris: 1 690 kr
Du sparar: 441 kr
Till produkt
Swedstuff Skickas omgående
Strands Skickas omgående
Strands Alta LED Bar 70W 12-34V DC
-15%

Strands Alta LED Bar 70W 12-34V DC

5 098 kr
Ca marknadspris: 5 999 kr
Du sparar: 901 kr
Till produkt
Strands Skickas omgående
Strands Nuuk Duo LED Bar 2x 45W
-18%

Strands Nuuk Duo LED Bar 2x 45W

2 695 kr
Ca marknadspris: 3 295 kr
Du sparar: 600 kr
Till produkt
Strands 2-4 dagar
Strands Alta LED Bar 95W 12-34V DC
-15%

Strands Alta LED Bar 95W 12-34V DC

7 650 kr
Ca marknadspris: 9 000 kr
Du sparar: 1 350 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Se bättre i mörkret med LED-ramp

Här på mekster.se hittar du ett brett utbud av LED-ramper, även kallat LED-bars till din bil. En LED-ramp är i stora drag en kort eller lång uppsättning utan LED-lampor med hög ljusstyrka som du monterar på grillen på din bil. LED-ramper är ett bra komplement tills din bils strålkastare och är ett utmärkt val för dig som kör mycket på upplysta landsvägar. De allra flesta LED-ramper ger både en bred ljusbild och en så kallad spot ljusbild som lyser långt och centrerat.

Olika typer av LED-ramper

LED-ramp

Det finns flera olika LED-ramper både vad gäller storlek, design och styrka. Vilken storlek du ska ha på din LED-ramp beror framförallt på storleken på din bil. Har du en liten bil bör du välja en mindre LED-ramp och har du en större bil bör du välja en större LED-ramp, det säger sig självt. Du har även möjlighet att välja mellan en rak eller böjs LED-ramp, det är delvis en fråga om design men en böjd LED-ramp ger bättre spridning på ljuset än vad en rak LED-ramp ger. Styrkan på din LED-ramp avgörs främst genom att ställa sig frågan vad ska användas till, behöver du mycket ljus väljer du en med högt lumen och behöver du inte lika mycket ljus kan du välja en med mindre lumen. Även om lumen inte direkt motsvarar LED-rampens ljusstyrka så är det en bra indikator över hur bra ljus den ger ifrån sig. Du kan läsa mer om lumen bland våra vanliga frågor högre upp.

Om du bestämt dig för att köpa en LED-bar kan du enkelt utifrån dina behov filtrera fram en passande LED-ramp till din bil genom filtrerna högre upp på sidan. Om du vill ha ytterligare hjälp vid valet av LED-ramp kan du även alltid kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig mer än gärna att välja en LED-ramp som passar din bil. Vi säljer LED-ramper från de kända tillverkarna Strands och Swedstuff.