Tillbehör takräcken

Våra takräckestillbehör är äventyrliga följeslagare som gör reseplaneringen enklare och ger frihet att ta med allt. Upptäck nya nivåer av praktiskt äventyr med våra produkter.

Behöver du tillbehör till ditt takräcke? Då har du kommit rätt!

Tillbehör för takräcken

  • Om du har förlorat eller behöver ersätta en nyckel till ditt takräcke, har vi ett brett utbud av reservnycklar tillgängliga. Våra reservnycklar är tillverkade av högkvalitativt material och är kompatibla med de flesta takräcken på marknaden. Med en reservnyckel kan du snabbt och enkelt låsa upp och säkra ditt takräcke.

Tillbehör för takräcken - T-spårsadaptrar

  • T-spårsadaptrar är ett oumbärligt tillbehör för ditt takräcke. Med en T-spårsadapter kan du enkelt montera olika typer av tillbehör såsom cykelhållare, skidhållare eller takboxar på ditt takräcke. Våra T-spårsadaptrar är tillverkade av robust och hållbart material för att säkerställa en säker och pålitlig montering.

Tillbehör för takräcken - Spännband

  • Spännband är en viktig del av ditt takräcke. Med hjälp av spännband kan du säkra och stabilisera din last på takräcket. Våra spännband är tillverkade av slitstarkt och väderbeständigt material för att klara av olika typer av laster och väderförhållanden. Med rätt spännband kan du vara säker på att din last är ordentligt och säkert fäst.

Tillbehör för takräcken - Laststopp

  • Laststopp är ett viktigt tillbehör som hjälper till att hålla din last stadig och förhindrar glidning i sidled. Våra laststopp är tillverkade av högkvalitativt material för att ge dig den bästa stabiliteten och säkerheten. Med ett laststopp kan du vara trygg i att din last hålls på plats även under långa och krävande resor.

Om du letar efter tillbehör till takräcken kanske du också behöver:

  • Lasthållarfötter & monteringskit - Dessa tillbehör är speciellt utformade för att ge dig en stabil och säker montering av ditt takräcke. Med våra lasthållarfötter och monteringskit kan du vara säker på att ditt takräcke sitter på plats och inte glider eller lossnar under körning.
  • Lasthållarrör - Om du behöver transportera längre eller otympliga laster är lasthållarrör ett utmärkt tillbehör. Våra lasthållarrör är starka och robusta för att klara av olika typer av laster. Med rätt lasthållarrör kan du enkelt och säkert transportera dina längre eller otympliga laster på ditt takräcke.
  • Lasthållare - Om du är ute efter en komplett lösning för ditt takräcke kan en lasthållare vara det perfekta valet. Våra lasthållare är speciellt utformade för att passa olika typer av fordon och laster. Med en lasthållare kan du enkelt och säkert transportera din last och frigöra utrymme inne i bilen.
loader
Laddar...