10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:

Lösa lasthållarrör

Våra pålitliga lasthållarrör ger trygghet och säkerhet för din last. Enkel montering och snabb åtkomst. Förvandla dina resor till oförglömliga äventyr.

Vanliga frågor

Grid
sort-descending

Lasthållarrör till bil

Om du är i behov av lasthållarrör för att transportera ditt bagage eller annan last på bilens tak, är du på rätt plats. Här på Mekster.se hittar du ett brett utbud av lasthållarrör av hög kvalitet inom kategorin Lasthållarrör. Vi erbjuder både lösa lasthållarrör samt modeller som är redo att monteras direkt på bilens tak utan att du behöver köpa till monteringskit eller lasthållarfötter.

Fördelar med lasthållarrör

Att investera i lasthållarrör till din bil kan vara mycket fördelaktigt. Här är några av fördelarna med att använda lasthållarrör:

  • Ökad bagagekapacitet: Lasthållarrör ger dig möjlighet att transportera större och tyngre föremål som inte får plats i bilens bagageutrymme.
  • Bättre utrymme i bilen: Genom att använda lasthållarrör kan du frigöra viktigt utrymme inne i bilen till passagerare eller för att packa annat bagage.
  • Möjlighet att transportera olika typer av last: Lasthållarrör gör det möjligt att transportera olika typer av last, till exempel skidutrustning, cyklar eller surfbrädor.
  • Möjlighet att montera andra tillbehör: Vissa lasthållarrör har möjlighet att montera andra tillbehör såsom takboxar eller cykelställ.

Sortiment av lasthållarrör

I vår kategori Lasthållarrör hittar du ett brett utbud av produkter för att möta dina specifika behov. Vi har både lösa lasthållarrör samt modeller som redan är komplett monterade och redo att fästas direkt på bilens tak utan extra tillbehör. Du hittar lasthållarrör i olika storlekar och material, vilket gör att du kan hitta den perfekta lösningen för att transportera din last på ett säkert och effektivt sätt.

Tillbehör för takräcken

För att komplettera dina lasthållarrör och optimera användningen av ditt takräcke, erbjuder vi även ett brett utbud av tillbehör för takräcken. Besök vår kategori Tillbehör takräcken för att hitta produkter som takboxar, cykelhållare och skidhållare.

Lasthållarfötter & monteringskit

För att säkerställa att dina lasthållarrör sitter stabilt och säkert på bilens tak, kan du behöva investera i lasthållarfötter och monteringskit. I vår kategori Lasthållarfötter & monteringskit hittar du ett brett utbud av dessa produkter från kända varumärken.

Om du letar efter lasthållarrör kanske du också behöver:

  • Lasthållare: Om du väljer att köpa ett komplett takräcke istället för lösa lasthållarrör kan du besöka vår kategori Lasthållare för att hitta olika alternativ för att passa din bilmodell.
  • Thule takräcken: Thule är ett välkänt varumärke inom takräcken och tillbehör. I vår kategori Kompletta Thule takräcken hittar du olika modeller av takräcken för att möta dina specifika behov.

Välj bland vårt sortiment av lasthållarrör för att hitta den perfekta lösningen för att transportera din last på ett säkert och effektivt sätt. Med våra högkvalitativa produkter kan du vara säker på att din lasthantering blir enkel och bekväm. Beställ idag och få dina lasthållarrör levererade direkt till din dörr!