Tvättsvampar

Dags för en ordentlig biltvätt? Se till så att du har laddat upp ordentligt med biltvättsvampar, de är nämligen bra att ha ett par extra ifall du skulle råka tappa den i backen. Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av tvättsvampar till bilen till riktigt bra priser.

Grid
sort-descending

Items 1-12 of 23

Välj rätt tvättsvamp för din bil

Dags för en ordentlig biltvätt? Se till så att du har laddat upp ordentligt med biltvättsvampar, de är nämligen bra att ha ett par extra ifall du skulle råka tappa den i backen. Hos oss hittar du ett stort utbud av tvättsvampar till bilen till riktigt bra priser.

Olika typer av tvättsvampar för olika ändamål

Tvättsvampar skiljer mycket i kvalité och är ofta gjorda för olika ändamål. Om du ska tvätta lacken på bilen behöver du till exempel en mjukare tvättsvamp för att inte riskera att du repar lacken medan det behövs kanske en tvättsvamp i mikrofiber för bilens interriör . Hos oss hittar du ett stort utbud av tvättsvampar både mjukare och mikrofiber, såväl stora som små. Se alltid till att ha en eller flera extra tvättsvampar hemma när det är dags för biltvätt. En tvättsvamp som du tappat i backen är förbrukad. Med förbrukad menar vi att de kan ha fastnat små gruskorn som är svårt för ögat att se och risken är stor att du repar din bils lack om du använder den ändå. Just av denna anledning är det viktigt att skölja av svampen innan du för ner den i hinken för att minimera risken att grus och småsten blandas med ditt bilschampo och sätter sig i svampen på nytt.

Populära varumärken för tvättsvampar

Vårt företag Mekster erbjuder kvalitetstvättsvampar från olika varumärken. Bland våra populära varumärken hittar du:

  • Sonax - Ett pålitligt varumärke för biltillbehör och bilvård. Kolla in deras Pop up svamp för en effektiv och praktisk lösning.
  • Turtle Wax - Även kända för sina högkvalitativa produkter inom bilvård.
  • Glosser - Ett varumärke som erbjuder premium och pålitliga produkter för bilvård.

Se även våra andra produkter

Är du istället ute efter torkdukar har vi det också. Kolla in vårt stora utbud av torkdukar för bilvård.

Ladda upp inför biltvätten med kvalitetstvättsvampar från Kent, Kungs, Autocore eller Liqui Moly. Vi har alltid bra priser på tvättsvampar till bilen.

Och kom ihåg, när insekterna kommer på sommaren, ha Sonax Bug & Tar Spoongs redo för att enkelt ta bort insekter och tjära från din bil. Kolla in produkten här.