Bakaxel

Tips!

Fyll i ditt reg.nummer så hittar vi rätt Bakaxel

Sök utan reg.nummer
Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
mekster 2-4 dagar

Fäste Bakaxel

455 kr
Ca marknadspris: 619 kr
Du sparar: 164 kr
Till produkt
mekster 2-4 dagar

Fäste Bakaxel

446 kr
Ca marknadspris: 619 kr
Du sparar: 173 kr
Till produkt
mekster 2-4 dagar

Bultkit Axelupphängning bak

105 kr
Ca marknadspris: 175 kr
Du sparar: 70 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Reservdelar till din bils bakaxel!

Bakaxeln är den del som förbinder dom båda hjulen med karossen. Beroende på drivning så roterar antingen hjulen fritt via dom lager som finns eller så drivs dom av drivaxeln som hittas på bland annat bakhjulsdrivna samt fyrhjulsdrivna bilar. Här på mekster.se hittar du flera reservdelar till din bils bakaxel som fästen, skydd, upphängning, lagringar och reperationssatser.

fäste bakaxel

Om du letar efter reservdelar till din bils bakaxel så hittar du dem här. För att enklare hitta det reservdelar som passar din bil kan du fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. Genom att göra detta så visas endast de reservdelar som passar till din bils bakaxel.

Vi säljer reservdelar till bakaxel från varumärken som Bendix, Dansk, JP Group, Jopex, Klokkerholm, Original, QH, Blue print, Metalcaucho, Monroe och vårt egna varumärke mekster.