Strands

Strands är ett etablerat varumärke inom fordonsbelysning som erbjuder allt från extrabelysning till arbetsbelysning. Strands är inte enbart stora i Sverige utan deras högkvalitativa produkter har fått fäste i stora delar av världen och framförallt i Europa. Strands målsättning är inte enbart att leverera förstklassig fordonsbelysning utan även att göra deras belysning tillgänglig för alla genom en fördelaktig prissättning. Tack vare deras gedigna kunskap och unika historia är Strands inte långt ifrån att uppfylla deras högsta målsättning – att bli marknadens bästa och mest omtyckta varumärke inom fordonsbelysning.

Folkets favorit

Strands må vara grymma på att lysa upp vägar och vägleda oss genom mörka årstider men de är också grymma på att hantera deras kunder. De öppnade branschens första web-shop för att öka tillgängligheten, så att alla kunde få tag på sin extrabelysning genom postordrar. De har ett unikt koncept – försäljning marknadsföring och kundnytta, de delar alltså ut 5 miljoner kampanjblad per år! Dem håller vad dem lovar vilket är ” Teknik, design och hållbarhet ska avspegla vad produkten faktiskt kostar. Kunden ska inte behöva betala för en enorm overheadkostnad”. Oavsett vilken storlek på plånboken du har så finns extrabelysning för dig.

3-års funktionsgaranti

warranty

Det är ingen nyhet att strands kan sin sak när det kommer till fordonsbelysning. Det är Högkvalitativa produkter som är kvalitéts säkrade. Med detta sagt så har strands lanserat en treårig funktionsgaranti. Det är ett bevis på ett kvalitativt varumärke så att när du som kund köper en strands produkt känner trygghet. Om produkten inte fungerar vilket är resultatet av fabrikationsfel så gäller garantin utan några problem.

Strands jobbar alltid med att försöka driva teknologin framåt och erbjuda kunderna prestanda. Prestanda som du även kan ha råd med, ett extraljus med en stabil lux men som ändå inte kostar skjortan, eller en LED-ramp som tål alla väderförhållanden. Allt detta plus en riktigt trygg funktionsgaranti, det är nästan för bra för att vara sant.

Ett företag som värnar om miljön

Strands försöker använda så mycket återvinningsbart material som möjligt vid produktion, stora krav på återvinning inom de lokaler de själva tillhandahåller. Du som kund påverkas också positivt direkt. Medan strands jobbat med att ligga i framkant med den senaste LED-tekniken så arbetar dem kontinuerligt för att utveckla energisnåla komponenter såsom kretskort och dioder.