CTEK

Är du på jakt efter en ny batteriladdare? Duger bara det bästa för dig? Är kvalité en huvudfaktor när du handlar produkter? Då är CTEK-batterladdare någonting för dig. Batteriladdare för bilen av riktigt proffskvalitet, utrustade med mängder av finesser och funktioner, vi har stora delar av sortimentet i lager och batteriladdare för alla typer av fordon, allt ifrån bilen, båten och snöskotern till riktiga proffsladdare för verkstaden. Till laddarna finns även smidiga tillbehör så som vägghängare och förläningskablar.
CTEK

4-I-1 portabel batteriladdare med massa smarta funktioner

Fyra produkter för priset av en - Adaptiv booster, batteriladdare, underhållsladdare & powerbank. Fungerar utmärkt till bly- eller litiumbatterier överallt, ladda och underhållsladda ditt 12 V-batteri oavsett om du har eluttag eller inte

Mångsidig batteriladdare för extrem kyla

MXS 5.0 Polar edition laddar din bil, MC och snöskoter oavsett kyla. Robusta & extratåliga AC- och DC-kablar med en drifttemperatur på ner till -30 °C

Revolutionerande batteriladdare med countdown-funktion

CT5 Time-To-Go - Batteriladdaren som var först i världen med att visa dig batteriladdningen i realtid samt den tid det kommer ta tills du är redo att köra. Detta gör att du kan ha framförhållning och planera din tid utefter batteriladdarens countdown-funktion.

Ladda din elbil med CTEK

Den smarta och flexibla laddaren Njord Go gör det möjligt för dig att ladda din elbil snabbt, säkert och utan montering. Till skillnad från andra boxladdare som kräver montering av installatör går denna laddare att ta med sig och kan även erbjuda hög laddkapacitet upp till 11 kW med hjälp av 3-fas kontakten.

Testvinnande batteriladdare med adaptiv- & underhållsladdning

Den absolut smidigaste batteriladdaren när det kommer till att inte göra fel. Ladda vilket batteri som helst med den innovativa adaptiva laddningstekniken APTO™ som löser allt - Du kan inte ens sätta klämmorna fel! Gillar du smarta funktioner är det bara atta ladda ner den dedikerade appen och få tillgång till ännu mer funktioner. Mest avancerade batteriladdaren på marknaden med enkel användning.

CTEK-batteriladdare

CTEK-laddare finns inte bara för bilen, de finns även till ATV, snöskotrar, båtar, motorcyklar, vattenskotrar och specialistladdare. En populär laddare på senare år har blivit CT5 Time To Go som är världens första laddare att visa hur lång tid du har kvar tills batteriet är fulladdat. Den mest populära laddaren som har funnits med i CTEK’s portfolio under lång tid är CTEK MXS 5.0 - en klassisk trotjänare som har allt man behöver och lite till, allt detta till ett rimligt pris.

Batteriladdare för snöskoter

Är du på jakt efter en batteriladdare som klarar extrema temperaturer och kyla? Då har CTEK tagit fram en laddare för just dina behov, nämligen CTEK MXS 5.0 Polar Edition som har kommit att blivit en given favorit för de som bor lite längre upp i landet med högre kyla, är kan man lämna laddaren ute på vintern utan att vara orolig för att laddaren går sönder, tack vare sin IP65-klassning.

Vilken ctek laddare ska man välja?

 • Vanlig använding för bil - CTEK MXS 5.0
 • Bosatt i norra delarna av landet - CTEK MXS 5.0 Polar Edition
 • Batteriladdare för stora batteriet och recond-läge - CTEK MXS 10
 • Batteriladdare för bil utrustad med Start/sStop - CTEK CT5 START/STOP

CTEK - laddare för alla fordon

CTEK kan erbjuda batteriladdare för alla typer av fordon, ibland kan det däremot vara lite svårt att välja rätt laddare för just det fordonet som du äger, tveka då inte på att höra av dig till oss så hjälper vi att hitta laddare för just dig. Vi har laddare till följande fordon:

 • Batteriladdare till bil
 • Batteriladdare till motorbåt
 • Batteriladdare till segelbåt
 • Batteriladdare till snöskoter
 • Batteriladdare till ATV
 • Batteriladdare till verkstad
 • Batteriladdare till vattenskoter
 • Batteriladdare till mc och moped