DEFA

DEFA Termini II 1200 W - Kupévärmare Stickkontakt - 430058

member-price Medlemspris Bästsäljare

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Effekt på 1200W
  • Lämplig för mindre bilar som utsätts för extrem kyla
  • Värmar upp en liten kupé i -25°C snabbt och effektivt
  • Använder avancerad PTC-teknik för att minska effekten vid behaglig temperatur
  • Tinar upp frost och snö på vindrutan
  • Undviker imma på vindrutan
  • Enkel montering på olika platser i bilen
  • Utrustad med överhettningsskydd

Produktbeskrivning

Defa Termini II 1200W

En kupévärmare med effekt på 1200W, lämpar sig för mindre bilar som utsätts för extrem kyla. Lagom effekt för bilar i storleksklass som exempelvis VW Golf, Audi A3, Toyota Yaris, Hyundai I20, Skoda Fabia med flera. Kupévärmaren kan värma upp en liten kupé i -25°C både snabbt och effektivt.

Avancerad PTC-teknik

Termini II använder sig av ett avancerat PTC-element (Positive Temperature Coefficient) som sänker effekten då kupén är väl uppvärmd till en behaglig temperatur, detta förhindrar onödig energiförbrukning eller överhettning i kupén. Med andra ord får du fortfarande en behaglig värme om kupévärmaren skulle få stå lite längre än du först tänkt.

Få väck frost och imma på vindrutan

När Termini II värmer upp kupén så värms även vindrutan upp, detta leder till att frost och snö tinas upp, den varma luften förhindrar även att imma bildas när du sätter dig i bilen. Detta sparar dig givetvis ännu mer tid på morgonen, rena rutor ger dig också bättre sikt och en säkrare framfart.

Supersmidig montering

Att montera en Termini II är enkelt gjort, de går att montera uppochner under handskfacket, på sidan av mittkonsolen eller på A-stolpen. Den kompakta storleken och slimmade stilrena designen gör att den går att montera nästan överallt utan att ta onödig plats.

Överhettningsskydd

Termini II utrustad med överhettningsskydd som löser ut vid +55°C. Skulle skyddet lösa ut så återställs det genom att dra ut kontakten och låta kupévärmaren svalna (ungefär 30 minuter). Det finns även en inbyggd extrasäkring som en ytterligare säkerhetsåtgärd som löser ut vid +80°C, denna är ytterligare ett skydd för att undvika överhettning.